L’Olot col·labora en la recollida de Beveland per al poble ucraïnès

Des de la Unió Esportiva Olot hem posat el nostre granet de sorra en ajudar al poble ucraïnès amb la recollida d’aliments que ha impulsat Beveland, empresa del Grup Masoliver, que és patrocinador principal de la secció femenina del club. En aquesta acció vam comptar amb la col·laboració dels amics d’INTEGRA per fer-los entrega del material amb la participació de directius de la UE Olot. Refermem el nostre posicionament social al costat d’Ucraïna i a favor de la pau, la tolerància i el diàleg en aquest conflicte armat.

Afegim, també, que en l’últim partit de lliga a l’Estadi contra el Vilassar de Mar vam comptar amb la presència a la llotja d’un grup de refugiats ucraïnesos que s’han establert a Olot fugint de la dramàtica situació del seu país.

Leave a Reply