Manel Busquets (UESA), més recursos ofensius

La Unió Esportiva Olot sedueix Manel Busquets per formar part del nou projecte a Segona RFEF. El davanter vallesà, de 22 anys, prové del Sant Andreu i també ha tastat el futbol a la lliga universitària americana. Un punta vertical, poderós i bregador que dotarà d’alternatives a la línia d’atac, ara mateix amb Xumetra com a únic integrant. Busquets és el segon reforç després d’Albert Orriols “Urri” i debutarà a la nova categoria. 

Manel Busquets Rudé (Caldes de Montbui, 01-10-1999) es va formar a la UE Sant Andreu, amb el qual des del Juvenil A va poder debutar amb el primer equip. Tot seguit va provar una experiència a la lliga universitària dels Estats Units. Va jugar a les files del Syracuse University, on va marcar 6 gols en 18 partits. En el seu retorn al Narcís Sala durant el mercat d’hivern passat, el vallesà va disputar 10 partits (3 com a titular) amb 2 gols i 1 assistència, essent un dels destacats en el duel de play-off a Rubí contra la UEO.

Pel que fa a les seves qualitats futbolístiques, Busquets pot aportar verticalitat (sempre va de cara a barraca), potència en la conducció i lluita en el cos a cos amb els defenses. Pot jugar en diverses posicions d’atac, tant per dins com per fora i com a punta o segon punta, té bon joc aeri i s’associa amb criteri amb els companys de la davantera. És la segona incorporació després d’Albert Orriols “Urri” en una plantilla que ja va prenent forma amb set integrants confirmats (Carles, Blázquez, Bigas, Xumetra, Terma, Urri i Busquets).

Benvingut a Olot, Manel! Sort, èxits i gols de vermell!

Declaracions de Manel Busquets

“Estic orgullós que l’Olot compti amb mi per aquest nou projecte a Segona RFEF”

“Vinc amb molta il·lusió i disposat a donar el cent per cent de mi per ajudar a l’equip a assolir els objectius”

“Tinc moltes ganes de començar la temporada i conèixer tots els companys. Que es prepari la Segona RFEF!”

Leave a Reply