Ferran Brugué (Badalona) amplia el ventall atacant

Després de l’arribada de Manel Busquets, la Unió Esportiva Olot lliga el fitxatge d’un altre davanter, Ferran Brugué. El futbolista gironí, de 23 anys, ja té experiència a Segona RFEF amb el CF Badalona i també ha passat pels filials del RCD Espanyol i Girona FC, a més d’un breu període a la UE Sant Andreu amb una desafortunada lesió. Brugué aportarà mobilitat, olfacte i sacrifici en una línia d’atac que es comença a omplir d’efectius. 

Ferran Brugué Ballester (Girona, 18-05-1999) es va formar al planter de Girona FC i RCD Espanyol, amb el filial del qual va debutar a Segona B (2018-19). 23 partits i 3 gols a la Ciutat Esportiva Dani Jarque abans de saltar a la UE Sant Andreu, aleshores a Tercera Divisió. Al Narcís Sala només va poder jugar 12 partits ja que es va trencar el lligament creuat del genoll esquerre. Després de tornar a l’Espanyol i acabar de recuperar-se, va jugar mitja temporada al Girona B amb 12 partits i 1 gol. Finalment, la temporada anterior va competir a Segona RFEF amb el CF Badalona, on tot i va baixar de categoria va ser un dels destacats amb 28 partits (19 com a titular) i 3 gols.

Futbolísticament definiríem a Brugué com un jugador de molta energia, cor i treball en la línia d’atac. Un futbolista amb olfacte, sacrificat, honrat i que lluita totes les pilotes, té bons moviments de ruptura i interpreta bé el joc. El gironí, que pot alternat la punta, mitjapunta o banda, es suma a una davantera que ja compta amb Jordi Xumetra i amb Manel Busquets, anunciat aquesta mateixa setmana.

Benvingut a la casa, Ferran! Molta sort i per moltes tardes de glòria a l’Estadi!

Declaracions de Ferran Brugué

“Em sento molt feliç de formar part d’un club com l’Olot, sempre ha estat un lloc que m’ha interessat i estic molt content d’estar aquí”

“Valoro molt positivament fitxar per l’Olot, tant individualment com de forma col·lectiva. És un llloc on es pot tenir una gran projecció, vinc a un molt bon club que fa molt bé les coses”

“Al final sóc un jugador de casa, de Girona, i jugar a prop dels teus sempre és una alegria. El més important és que té un molt bon camp per jugar i gaudir del futbol”

“El projecte de l’Olot sempre és ambiciós i espero que sigui un gran any tant pel club com per l’afició. Estic convençut que farem un gran equip i donarem molta guerra a la categoria”.

 

Leave a Reply