Ernest Forgas (Talavera), nou davanter de l’Olot

El golejador barceloní, de 28 anys, es compromet amb el nou projecte de la Unió Esportiva Olot a Segona RFEF. Ernest Forgas, que ha viscut un curs complicat a Talavera, és un davanter reconegut a Segona B, amb pas per Prat, Sabadell, Badajoz o Andorra, on va firmar el seu millor any amb nou dianes. Corpulència, olfacte i un canó a la cama esquerra per recuperar la seva millor versió entre volcans. Cinquè reforç per al conjunt de Manix Mandiola, que deixa ben encaminada la part ofensiva de l’equip.

Ernest Forgas Pallarès (Barcelona, 20-07-1993) es va formar al FC Barcelona (7 anys), UE Cornella (2 anys), Jàbac Terrassa (2) i al juvenil del Nàstic de Tarragona per debutar a Tercera Divisió amb el seu filial, la Pobla de Mafumet (2012-13). D’aquí a la UE Rubí i al CE Sabadell B (amb 7 partits a Segona A amb el primer equip). L’any següent (2015-16) va seguir a la Nova Creu Alta a Segona B (4 gols en 25 partits) abans de fer un curs a cavall del CF Peralada a Tercera (8 gols) i l’AE Prat al bronze (2 gols). Tot seguit, dues temporades al CF Reus B a Tercera (17 gols), on per cert va coincidir amb Uri Ayala i Gonzalo Pereira, abans d’iniciar el projecte del FC Andorra a Primera Catalana (2018-19). Forgas marca 16 gols i el club compra la plaça a Segona B, on signa un gran any amb 9 gols en 25 partits a Prada de Moles. Fa dues campanyes (2020-21) firma pel CD Badajoz (15 partits, 2 gols) i el seu últim club ha estat el Talavera de la Reina de Primera RFEF, on ha tingut poca continuïtat per una lesió al pubis (13 partits, 2 gols).

Pel que fa al seu perfil futbolístic, es tracta d’un davanter de referència amb bona cama esquerra i joc d’esquenes gràcies a la seva corpulència (1’87 cm). Destaca en el joc aeri i té l’olfacte del nou pur per caçar qualsevol pilota dins l’àrea. Als seus 28 anys, el barceloní busca l’estabilitat desitjada per mostrar tot el seu potencial i recuperar sensacions i encert golejador en una categoria competitiva com la Segona RFEF. Més peces ofensives per a Manix Mandiola que ja disposa de Jordi Xumetra, Arnau Forés i els reforços de Manel Busquets (UESA) i Ferran Brugué (Badalona). Benvingut a la Garrotxa, Ernest! I per moltes tardes de glòria a l’Estadi!

Declaracions d’Ernest Forgas

“Estic molt content, crec que l’Olot estan fent molt bé les coses i és un equip històric de Catalunya, on està creixent any rere any. Tinc moltes ganes de començar la nova temporada”

“Vaig parlar amb Raset, amb el míster, vaig veure el projecte i estar a prop de casa em van fer decantar per fitxar aquí”

“Estic en un club on puc aportar el meu futbol, tracten molt bé el jugador i hi ha un grup humà increïble”

“És un projecte sòlid i estable, a la vegada humil però ambiciós. Des de la directiva s’està treballant molt bé i veus la gent il·lusionada en aquest any del Centenari per fer un projecte bonic i guanyador”

Leave a Reply