Entrades Olot-Barça: període de venda exclusiva per a socis

Des d’aquest dimecres 29 de juny fins al proper dimecres 6 de juliol obrim un període de venda exclusiva d’entrades per a socis de la Unió Esportiva Olot, que evidentment tenen la seva entrada garantida (11€). Per als no socis, podeu aprofitar les promocions del carnet, del qual us pot sortir gratuït i amb benefici econòmic, per unir-vos a la nostra gran família. 

Recordeu que els punts de venda són:

  • Pàgina Web (www.ueolot.com)
  • APP oficial (UEOlot)
  • Botiga Integra-UEO
  • Taquilles Estadi Municipal (de 17:30h a 20:30h menys diumenges)

ACREDITACIONS PREMSA: També aprofitem per informar que des d’aquest dimecres 29 hem obert el període d’acreditacions de premsa per a mitjans escrits, ràdios, TV, digitals i fotògrafs que vulguin cobrir l’amistós contra el FC Barcelona del proper dimecres 13 de juliol a les 19.00h. Cal enviar un correu a comunicacio@ueolot.com amb les vostres dades i validarem les vostres peticions. Gràcies pel seguiment!

Leave a Reply