“Junts més amunt”, la campanya de socis 22-23

Aquest migdia s’ha presentat a l’Estadi Municipal la nova campanya de socis de la Unió Esportiva Olot per a la temporada 22-23. Sota el lema “Junts més amunt”, volem aprofitar l’embraniza de l’ascens a Segona RFEF i l’any del Centenari per ampliar la massa social. Oferim unes promocions fantàstiques que fan que el carnet et surti gratis, una pretemporada amb equips de Primera com el Barça a l’Estadi Municipal i ser el protagonista d’un projecte de futbol social sostenible únic al futbol català. Tot plegat, mantenint els preus del curs passat i allargant la franja d’edat del carnet jove.

El president Joan Agustí ha demanat el suport dels olotins i garrotxins de forma directa: “Agrada o no agrada tenir un club potent a la ciutat? Doncs és moment d’afegir-s’hi. No solament és un carnet de futbol sinó que aquest és un projecte social i identitari per reforçar la personalitat dels garrotxins. Hem de ser capaços de seduir a més gent, és l’hora de decidir si aques projecte ha d’anar endavant. És un repte per a nosaltres i els olotins tenen la paraula”.

El directiu de comunicació Jordi Reyes ha explicat els avantatges i novetats de la campanya: “És una campanya atractiva i econòmica, hem mantingut els preus tot i l’ascens de categoria. Creiem que les promocions amb Xartic i Bon Preu poden donar un benefici econòmic als socis. Com a novetat ampliem el rang del carnet jove de 18 a 30 anys per tal de rejovenir la massa social”.

PROMOCIONS

  • XARTIC: empresa garrotxina de telecomunicacions especialitzada en serveis de telefonia i internet. Ofereix un 20% de descompte cada mes sobre l’import de la factura. *Vàlid tant per a nous clients com per a clients ja existents.
  • BON PREU-ESCLAT: supermercats de proximitat que ofereixen 6 vals descompte de 5€ cadascun per les compres online fetes a través de la seva web.

TARIFES DE PREUS

Llotja: 340€

Protector: 230€

Tribuna: 175€

Tribuna Jubilat: 140€

Tribuna solidari: 100€

General: 100€

General Jubilat: 95€

Jove (18-30 anys): 65€

Júnior (10-17 anys): 35€

Solidari (inclusiu)

COM FER-SE SOCI

  • A través de la nostra pàgina web: https://www.ueolot.com/fes-te-soci-2021/botiga/
  • A les oficines del club (972260698 / 636052884)
  • Omplint el formulari del tríptic (repartit per establiments de la ciutat)
  • Botiga Integra-UEO (Carrer Sant Esteve d’Olot)

MÉS ENLLÀ DEL FUTBOL

Ser soci de la Unió Esportiva Olot és més que ser soci d’un club de futbol. És creure que un altre futbol és possible, creure en un model de Futbol Social Sostenible únic en el futbol català del qual ens n’hem de sentir orgullosos i privilegiats. Tenim un irrenunciable compromís amb el nostre territori, la nostra gent i la nostra cultura, a més d’una forta vocació social, solidària i inclusiva. També conservem i enfortim els vincles amb entitats com Càritas Garrotxa, Tea Garrotxa, el Banc de Sang i Teixits i INTEGRA, el qual és el distribuïdor de la roba esportiva del club.

 

 

Leave a Reply