Sebas Coris (UE Costa Brava), projecció ofensiva al carril

El futbolista tossenc, de 29 anys, es converteix en la sisena incorporació de la Unió Esportiva Olot. Format al Girona FC, amb qui va tenir presència a Segona A, Coris també ha passat per clubs de prestigi com Osasuna, Nàstic de Tarragona, Oviedo, Extremadura i UE Costa Brava, el seu últim equip a Segona RFEF. Perfil de banda amb velocitat, treball i vocació ofensiva que vol deixar enrere la creu de les lesions i sentir-se important en un projecte de proximitat. 

Sebastián Coris Cardeñosa (31/05/1993, Tossa de Mar) va iniciar-se en el món del futbol al planter del Girona FC, on coincidiria amb Bigas o Carles Mas, ara companys a l’Olot. Eclosió fulgurant amb participació amb el primer equip a Segona A, on va disputar 75 partits en tres temporades i va cridar l’atenció pel seu atreviment i canvi de ritme. En els cursos següents va sortir en format de cessió a l’Osasuna (28 partits a 2A), Nàstic de Tarragona (17 partits a 2A) i Real Oviedo (7 partits a 2A) amb retorn a Montilivi. Fa dues campanyes va firmar amb l’Extremadura a Segona B, disputant 13 partits, i el curs passat va marxar cedit a la UE Costa Brava, també amb 13 presències a Segona RFEF. Les lesions li han fet la guitza durant la seva carrera amb ruptures dels lligaments creuats del genoll dret.

Un Coris que vol rellançar la seva trajectòria i recuperar el seu millor nivell a l’Olot. Es tracta d’un home de banda (esquerra o dreta) explosiu i amb desequilibri. La velocitat i la verticalitat són dues de les seves millors virtuts però també és sacrificat en defensa i associatiu en el joc. Pot ocupar els dos carrils i també posicions de la mitjapunta i com a extrem. Experiència en categories superiors i reforç de proximitat que coneix l’entorn i alguns companys de la seva etapa gironina.

Benvingut a la Garrotxa, Sebas! Et desitgem la millor de les sorts!

Declaracions de Sebas Coris

“Estic molt il·lusionat de fitxar per l’Olot. Vinc amb moltes ganes d’ajudar l’equip a afrontar aquesta nova temporada”

“Veig un projecte molt competitius que, amb la base de jugadors que van aconseguir l’ascens i les noves incorporacions, estic segur que donarem molta guerra a la categoria”.

“Les converses que he tingut amb companys amb qui he coincidit i amb Sergi Raset m’han fet decidir per venir i vinc a donar-ho tot”.

Leave a Reply