L’Olot més solidari amb Càritas en l’amistós contra el Barça Atlètic

Aquest migdia s’ha fet la presentació del partit de Càritas Garrotxa que es jugarà el proper dimecres 17 d’agost a les 19h conta el Barça Atlètic a l’Estadi Municipal. Són ja dotze anys de conveni amb l’entitat social de referència de la comarca, amb la qual compartim valors i projecte a més de lluir amb orgull el nom de Càritas a la samarreta com a patrocinador invers. Per a l’amistós contra el filial blaugrana s’habilitarà una fila zero per a donatius i es posaran entrades anticipades a la Botiga Integra-UEO

Jordi Reyes, directiu UE Olot

“De totes les rodes de premsa aquesta és la que fa més temps que es repeteix i la que més il·lusió ens fa”.

“Aquest partit és el que té un rerefons més lligat al projecte de l’Olot, que no només és de futbol. La visita del Barça Atlètic és un afegit més per a que sigui un èxit, el nostre equip també ens ha donat arguments esportius per venir”.

“El motiu del partit és suficient per a que l’Estadi llueixi una gran entrada, tota la recaptació se’n va directament a Càritas Garrotxa”.

“Els preus són els de cada de temporada, 10€ per a no socis i 5€ per a no socis. Habilitarem una fila zero per a que la gent que no vingui pugui contribuir a la causa i posarem entrades anticipades a la venda a la Botiga Integra-UEO del centre d’Olot per evitar cues innecessàries”.

Carles Ollé, president de Càritas Garrotxa

“Donem les gràcies a la Unió Esportiva Olot per tots aquests anys de compromís, fidelització i col·laboració amb Càritas”

“El conveni i el gest d’aquest partit és un acte de coherència que no sempre es veu més enllà de les paraules. En aquest club hi ha coherència esportiva i també coherència social, ja que ho expliciteu en molts àmbits amb accions reals i visibles. Per això us volem felicitar per tots aquests anys de conveni”

“La UEO i Càritas compartim projecte en la voluntat de la formació i preocupació dels sectors més desafavorits, també fem país conjuntament. Tots sumem i tots remem en la mateixa direcció”.

“Aquest partit és l’acció que ens fa més sensibles i més visibles. Ens sumem a la crida i esperem la resposta dels socis i no socis. A més de bon futbol, feu una acció de suport a una entitat que ajuda en l’àmbit social, on les necessitats són moltíssimes malgrat no ho sembli”.

Joan Agustí, president UE Olot

“Hi ha poques entitats que puguin dir que llueixen per dotzè any Càritas Garrotxa a la samarreta”

“Pensem que el futbol és la millor eina social que hi ha avui en dia i des de la UEO practiquem un futbol diferent, un futbol amb un altre component social per demostrar que un altre futbol és possible”.

“Som un club identitari, juguem amb jugadors catalans, i tenim una pràctica social dins de les seves accions. Estem al costat de Càritas, però també d’entitats com Integra, el TEA Garrotxa i el Banc de Teixits i Sang”.

“Contentíssims d’estar al costat de Càritas i demanar a l’afició en general que vingui a donar suport a la causa. Com a club amb ganes de passar un examen a veure si la gent d’Olot li agrada aquest tipus de futbol”.

 

Leave a Reply