Saïdou Bah i Josep Cerdà arriben cedits pel FC Barcelona

La Unió Esportiva Olot incorpora en qualitat de cessió a dos futbolistes ofensius del FC Barcelona Atlètic. L’extrem català d’origen guineà Saïdou Bah i el mallorquí Josep Cerdà reforçaran les bandes de l’atac amb velocitat, atreviment i desequilibri. Aquesta operació ha estat possible gràcies al conveni vigent amb el club blaugrana. Els dos joves de 19 anys seran presentats aquest dijous després de fer la primera sessió amb el grup.

Saïdou Bah (11-08-2003, Conakri) va arribar a Catalunya amb tres anys procedent de la República de Guinea. Des de l’etapa de benjamí ha estat a la Masia fins a debutar amb el Barça Atlètic i marcar alguns gols en aquesta pretemporada. Remarquem que en el seu últim any com a juvenil va aconseguir el doblet amb la lliga de Divisió d’Honor i la Copa de Campions, sent una peça vital i un dels jugadors més utilitzats. És el típic extrem format a Can Barça, un jugador molt vertical i amb molta velocitat per encarar el seu rival amb arribada, desmarcades a l’espai i bona centrada.

Josep Cerdà (04-02-2003, Pollença) es va formar en diversos conjunts balears com el Constància i el Real Mallorca abans de firmar pel FC Barcelona l’any 2019. Va jugar al Juvenil B i com Saïdou, també va conquerir el doblet en el curs passat. Sol jugar per fora a cama canviada (és dretà i juga per l’esquerra) i destaca per una bona combinació, desequilibri en l’un contra un i polivalència, ja que es pot adaptar a la punta o segona punta..

Benvinguts a la Garrotxa, Saïdou i Josep! Sort i encerts en aquesta nova etapa!

Leave a Reply