Marc Castells: “Estic molt motivat per fer grans coses a l’Olot”

Aquest dimarts al migdia s’ha fet la presentació de Marc Castells, el nou pivot defensiu de la Unió Esportiva Olot. El migcampista de Sueca arriba molt motivat i il·lusionat per fer una gran temporada després d’una lesió important. El director esportiu Sergi Raset ha destacat les ganes i l’ambició de Castells, mentre que el president Joan Agustí ha valorat la seva experiència, a més de ressaltar la política de fitxatges de proximitat amb futbolistes catalans, valencians i balears. 

Marc Castells, nou migcampista UE Olot

“Molt content d’estar aquí, un lloc molt seriós i professional. Tothom m’ha parlat molt bé de l’Olot, tenen unes instal·lacions increïbles”.

“Hi ha molt bon projecte i un gran ambient al vestidor. L’equip ve de pujar de Tercera RFEF i crec que es poden fer grans coses, estic molt motivat d’estar aquí”

“De forma individual vull adaptar-me ràpid al que vol al míster i ajudar als meus companys. Necessito un parell de setmanes per posar-me al cent per cent”

“L’objectiu col·lectiu és estar a la zona alta, hem d’anar partit a partit però he vist molt de nivell a l’equip en aquests primers entrenaments”

“Sóc un perfil d’estar per davant de la defensa, donar equilibri i molta agressivitat i concentració. Sóc fort amb el joc aeri i amb la pilota dono continuïtat per connectar amb la gent de dalt”

Joan Agustí, president UE Olot

“Molt contents de fitxar en Marc Castells, ens han parlat molt bé d’ell, és un jugador amb experiència i projecció”.

“Seguim endavant amb la nostra política identitària de jugar amb futbolistes dels Països Catalans. És un jugador de Sueca, del Païs Valencià, i ens serveix per reflectir la nostra intenció de reforçar les possibilitats dels jugadors de les comarques gironines”:  

Sergi Raset, director esportiu UE Olot

“És un jugador que conec bé, sobretot de la seva trajectòria al Castelló, on ha anat pujant categories fins a Segona A”

“És exactament el perfil de jugador que buscàvem. Pivot defensiu agressiu i intens amb lideratge i joc aeri. Té experiència i molt criteri amb la pilota als peus”

“Em va agradar perquè el vaig veure molt motivat i amb moltes ganes de venir tot i la seva edat i un recorregut important. Encara té il·lusió per competir i per seguir creixent en el món del futbol”

Leave a Reply