Afinant punteria (Amer CF 0-7 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot imposa la seva superioritat manifesta i supera amb comoditat a l’Amer CF, equip selvatà que competeix a 3a Catalana. Tres gols de Xumetra, tres més d’Ernest Forgas i l’estrena realitzadora de Josep Cerdà en l’últim amistós de la pretemporada. També ha servit per veure el debut del migcampista valencià Marc Castells a menys d’una setmana d’iniciar la lliga al camp de l’Espanyol B.  La notícia del partit ha estat l’homenatge a Dani Alonso, amerenc il·lustre i ex-Olot que penja les botes.

Un partit amb poca històrica pel que fa al resultat, ja que ben aviat Jordi Xumetra ja ha fet valer els seus galons per inaugurar el marcador. Centrada de Callís i definició rasa de la Bala (6′), que ha repetit poc després amb una picadeta ben subtil (12′). Xumi encara tenia més gana i abans de la mitja hora ha signat el tercer davant de Fucho (27′). Una primera meitat en la qual hem gaudit de l’estrena amb l’Olot de Marc Castells, pivot defensiu valencià incorporat aquesta mateixa setmana.

Més efectivitat i gols a la represa, en aquest cas amb Ernest Forgas com a protagonista. El davanter ha anotat també un hat-trick, el primer aprofitant una indecisió defensiva (54′), el segon essent oportunista després del tir de Josep Cerdà (57′) i el tercer, ja a les acaballes, amb una bona rematada de cap (80′). Entremig, Cerdà també ha tingut temps d’inaugurar el seu compte particular amb la UEO (73′). Acció d’estratègia executada per Eloi Amagat i el de Pollença que l’engalta ben col·locada des de la frontal. En temps afegit, Mamudu ha picat un penal comès sobre ell mateix que el porter local Marc Boix ha pogut aturar.

Més enllà del marcador, la notícia del partit ha estat el reconeixement a Dani Alonso, un dels gran golejadors de la història recent de l’Olot i de l’Amer CF. Alonso va jugar quatre temporades al nostre club (2008-12) i va ser clau en els tres ascensos consecutius (1a Regional, Preferent i 1a Catalana), marcant 56 gols i compartint davantera amb Robert Fernández.

Ha estat l’últim amistós dels de Manix Mandiola per cloure la pretemporada i ara sí, mirar cap a la competició de lliga que comença dissabte vinent a la Ciutat Esportiva Dani Jarque (18.00h). Això ja va de debò!

FITXA TÈCNICA

Amer CF: Fucho, Aleix Boada, Sulei, Nil Moyano, Santi Cabero, Angelo, Quim, Moha, Anas, Danso i Bangali. També han jugat Buba, Akaki, Marc Boix (ps) i Pau Aznar.

UE OLOT: Batalla, Carles Mas, Ot Serrano, Castells, Ayala, Callís, Urri, Gonzalo, Xumetra, Manel i Bigas. També han jugat Arnau Fàbrega, Saïdou, Marcillo, Eloi, Forés, Ferran Brugué, Mamudu, Issa, Forgas, Terma i Josep Cerdà

Gols: 0-1, Xumetra (6′), 0-2, Xumetra (12′), 0-3, Xumetra (27′), 0-4, Forgas (54′), 0-5, Forgas (57′), 0-6, Cerdà (73′), 0-7, Forgas (80′).

Àrbitre: David Cabrera Vidal.

Incidències: partit amistós de pretemporada disputat al Municipal d’Amer amb un centenar d’espectadors. Al descans s’ha fet un reconeixement al jugador amerenc Dani Alonso, que aquesta temporada ha penjat les botes després d’una trajectòria important a l’Olot, sent clau en els ascensos del club des de Primera Regional fins a Tercera Divisió. 

Leave a Reply