NOTA INFORMATIVA: Junta General d’Accionistes

La Unió Esportiva Olot SAD ha celebrat aquest vespre la Junta General d’Accionistes al Restaurant La Deu d’Olot. S’han aprovat tots els punts de l’ordre del dia, entre ells el el resultat de l’exercici de la temporada 2021-22, la gestió del Consell d’Administració i el pressupost per a la temporada 2022-23. Hi han estat representat 1317 accionistes, el que suposa un 49’25% del capital social amb dret a vot. En l’acte també s’ha fet un reconeixement als directius Manel Fernández i Albert Pallàs per la seva llarga trajectòria al club.

Joan Agustí, president UE Olot

“S’han aprovat els comptes que es van tancar el 30 de juny del 2022. S’ha tancat amb un benefici petit de 296€ i arriscant en alguna partida”

“Hem presentat un pressupost amb un petit superàvit però hi ha elements de risc com és el Consejo Superior de Deportes o l’aportació de les televisions, coses que pensem que la RFEF i la FCF ens haurien d’ajudar i fomentar”

“El més important és fer un reconeixemt a tots els socis i accionistes, aquest cop centrats en dos directius que porten 11 i 10 anys al club com són Manel Fernández i Albert Pallàs. Ocupen responsabilitats en el Consell d’Administració amb intensitat, dedicació i un èxit impressionant”.

Leave a Reply