Mèrits compartits (UE OLOT 0-0 CD Teruel)

La Unió Esportiva Olot i el CD Teruel es reparteixen els punts a l’Estadi Municipal en un duel amb clares oportunitats a les dues àrees. Primera recompensa de la temporada per al conjunt de Manix Mandiola davant d’un rival treballat i molt perillós a la contra. Bones intervencions de Batalla i debut de Marc Castells davant d’uns 700 espectadors en un diumenge de Diada i Festes del Tura. Propera parada, CD Ebro. 

Got mig ple. D’un empat sempre se’n poden treure diverses lectures; gust amarg, surts reforçat, falta encert, salves un punt… Però també hi ha una certesa i és que sumes, puntues i això vol dir que creixes, tant a nivell numèric com mental. Tarda calorosa a la Garrotxa en la posada en escena de la nova categoria davant d’un Teruel que va jugar play-off el curs passat. I avui ha demostrat el perquè. Primera meitat força igualada i amb oportunitats clares dels visitants a les botes de Dani Villanueva i Emaná, que han topat una vegada i una altra amb els reflexos d’Albert Batalla. També ha tingut les seves l’Olot; una de Forgas, una altra de Manel Busquets i la tercera de Bigas, potser la més important, rematant de cap una centrada d’Èric Callís. Destaquem el debut del migcampista valencià Marc Castells, que ha dotat d’equilibri i contenció compartint franja amb la brúixola d’Eloi Amagat i Albert Orriols.

Ha sortit fort el Teruel a la represa amb amb una rematada al travesser i un tir d’Aparicio que ha rebutjat Batalla. Després ha estat la UEO qui s’ha acostat al botí preuat amb una gardela de Castells, una mitja volta de Forgas i una acció a servei de cantonada que Taliby ha tret miraculosament sobre la mateixa línia de gol. Un matx més trencat amb ball de canvis i contres perilloses dels aragonesos. Batalla ha tornat a emergir per desfer el tir llunyà de Guille Andrés. Mentrestant, l’Olot seguia insistint amb homes de refresc com Coris o Xumetra. No hi ha hagut manera, avui el gol no s’ha presentat a la cita.

Porteria a zero i punt de partida del nou curs. No guanyem, però tampoc perdem, cosa que ens serveix per acumular moral i confiança de cara al següent desplaçament, diumenge vinent a Saragossa contra el CD Ebro, que té els mateixos punts (1) a la classificació. És molt aviat però ja competim i lluitem amb les nostres armes, cosa que ens comença a donar rèdits. En buscarem tres més, aviat ha d’arribar!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Batalla, Carles, Castells (Ot Serrano, 82′), Ayala (Aimar, 82′), Eloi (c), Forgas, Callís, Urri (Xumetra, 66′), Gonzalo, Manel i Bigas (Sebas, 57′)

CD Teruel: Taliby, Carmona, Julen, Borja Romero (c), Emaná (Cabetas, 81′), Aparicio (Lacruz, 81′), Sanchís, Carlos Javier, Villanueva, Carbonell (Guille Andrés, 60′) i Marc Manchón (Tena, 71′).

Àrbitre: Miguel Domato Pedreira. Ha amonestat Eloi i Ayala (UEO) i Víctor Sanchís (Teruel).

Incidències: partit corresponent a la segona jornada de lliga del grup tercer de Segona RFEF amb la presència d’uns 700 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot. 

Fotos: Pau Gonzalez-UE Olot

Leave a Reply