PRÈVIA J2: Engalanats

Traca final de les Festes del Tura amb el debut de la Unió Esportiva Olot a l’Estadi Municipal (diumenge, 17h) contra el Club Deportivo Teruel. Després de la derrota inicial a Sant Adrià, els de Manix Mandiola volen posar la primera pedra davant d’un rival que va començar amb victòria i que desitja repetir un any tan destacat com l’anterior. Aimar i Coris poden tornar a la llista en una cita especial per la Diada Nacional a la nostra terra. 

Vestits de gala. És un dia bonic, és un dia diferent, és un dia d’orgull olotí a la nostra ciutat. L’Olot estrena el curs futbolístic 2022-23 com a local després de l’ensopegada del primer partit a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Un clatellot dolorós per la manera i sobretot perquè les sensacions van donar molt més que les butxaques buides amb les quals va marxar l’equip. No hi ha cap més recepta; competir, lluitar i construir el bloc des de la defensa, aprofitant el talent i l’encert per plasmar-ho en el resultat. Pel que fa a l’estat de la plantilla, bones notícies per a Manix amb la tornada d’Aimar Moratalla i Sebas Coris un cop superats els seus problemes físics. Encara són baixa Jordi Manzano i el capità Albert Blázquez.

Aquest diumenge ens visita el Club Deportivo Teruel, fundat l’any 1954. Club que s’ha mogut entre Tercera Divisió i Segona B en les últimes temporades. De fet, té una coincidència amb la UEO ja que també va ser entrenat per Ramon Calderé, que també va aconseguir l’ascens a la categoria de bronze (2009-10). Sota la batuta de Víctor Bravo, que complirà la seva tercera temporada, el club “rojillo” ha realitzat incorporacions com Marc Manchón (Costa Brava), el porter Rubén Cebollada (Ebro), Tena (Poli Ejido), Kepa Vietes (Zamora), Lucho Sánchez (Ejea) o Luis Carbonell (Deportivo Aragón). Un Teruel que ha començar la lliga amb bon peu després de la victòria contra el Lleida Esportiu (1-0).  El gol va ser de Daniel Villanueva, una altra de les incorporacions procedent del futbol polonès. El conjunt de Pinilla va quedar en quarta posició la temporada passada i va poder disputar el play-off d’ascens. Van eliminar amb autoritat el Cacereño a les semifinals (4-0), però l’AD Merida els va privar de l’ascens en el partit definitiu (2-0).

El partit, corresponent a la segona jornada del campionat de lliga del grup 3 de Segona RFEF, es disputarà aquest diumenge a les 17.00h a l’Estadi Municipal d’Olot i es podrà seguir en directe per Ràdio Olot. Diada Nacional de Catalunya, últim dia de Festes del Tura i el debut davant de la nostra gent… Què més volem? Doncs els tres punts per a que la jornada sigui complerta!

BAIXES: Blázquez i Manzano (lesió)

La prèvia de Manix

“Necessitem guanyar i és l’única cosa que tenim al cap. És un partit a casa i davant de la nostra afició, és especial per a l’entorn perquè són festes. Hem de començar a puntuar i a entrar en dinàmica positiva quan abans millor”.

“El CD Teruel és un rival d’entitat que la temporada passada va jugar el play-off d’ascens i va ser líder durant moltes jornades. Conec el seu entrenador, l’he tingut com a jugador i és molt ambiciós. Voldran millorar la temporada anterior i ja han guanyat el primer partit. Serà un rival molt complicat i haurem d’utilitzar tots els nostres recursos per guanyar”

“Si volem ser competitius hem de lluitar contra tots. Si tornem a fer un partit seriós com el de l’Espanyol B tenim moltes opcions de tirar el partit endavant”.

“Vull un equip intens i ambiciós, després ja depèn de l’encert que tinguin els artistes de dalt. Tenim aspectes a millorar però veig bé a l’equip i cada vegada més segur de sí mateix”.

“Hem de fer coses per a que la gent s’enganxi. No vull demanar res a l’afició, només puc prometre que els jugadors que els jugadors estan il·lusionats i ho donaran tot. El suport de l’afició és molt important i a veure si fem un bon partit per contagiar els uns als altres”.

Precedents

Una única visita del CD Teruel a l’Estadi Municipal. Va ser el dia de la Grossa, el 22 de desembre del 2018, amb golejada de la Unió Esportiva Olot davant del conjunt aragonès (4-1). Es van avançar els visitants amb gol de Dieste, ara al Sabadell, però els de Raúl Garrido van capgirar la truita amb doblet de Jordi Xumetra, un d’Héctor Simón i un altre del valencià Marc Cosme. Era la novena jornada sense perdre que va permetre signar la millor primera volta de la història del club a Segona B.

 

 

Leave a Reply