PRÈVIA J8: Arguments suficients

La Unió Esportiva Olot ha de tornar a aixecar-se a casa després de la derrota al camp del Manresa. Aquest diumenge (17h) rebrà el Terrassa FC d’Albert Vivancos, un rival directe a la zona de descens que encadena un empat i una victòria de manera consecutiva. Les baixes continuen fent la guitza al conjunt de Mandiola; per aquesta jornada cauen Coris per lesió i Ayala per sanció. L’objectiu, repetir les bones sensacions de l’últim duel a l’Estadi abans de visitar el Lleida Esportiu. 

Posar els fonaments. Després d’un mal resultat al Congost, la UEO torna a casa amb la necessitat i el desig de recuperar les sensacions positives. Tant en el joc com en el resultat, evitant cometre errades gruixudes en defensa que ens costen massa punts. La irregularitat en el rendiment és el principal problema d’aquesta arrencada de lliga, per bé que el triomf contra el Formentera ens va deixar els primers brots verds. És aquí on ens hem d’agafar amb esperança; solidesa defensiva i deixar fluir el (molt) talent atacant del que disposem. Si és així, l’afició s’ho passarà bé i l’equip començarà a remuntar posicions en una classificació molt igualada però amb massa urgències pels nostres interessos. Males notícies a l’infermeria, ja que Sebas Coris pateix una ruptura muscular a l’isquio i estarà tres setmanes fora de combat. També és baixa sensible el central gironí Uri Ayala, que compleix cicle de targetes.

El rival d’aquest diumenge és el Terrassa Futbol Club, entitat poliesportiva de Terrassa fundada l’any 190 que ha viscut fins a 16 temporades a Segona A La resta d’etapes s’ha mogut per les categories semi-professionals, sobretot per la Tercera Divisió (44 temporades) i la Segona Divisió B (20 temporades). Un Terrassa que la temporada anterior ja va competir a la nova Segona RFEF acabant en vuitena posició amb 47 punts. Com a incorporacions destacades d’aquest curs, compten amb l’ex-Olot Albert Vivancos (Real Unión), l’experimentat porter Marcos Pérez (Badalona Futur), els defenses Neeskens (Lleida), Jaouad (Formentera) i els davanters Pablo Servetti (Cerdanyola), Jordi Cano (Huesca B) i David Jiménez (CE Europa). Els màxims golejadors són el mateix Cano i Álex Fernández amb dues dianes cadascun. El conjunt egarenc, dirigit per l’ex-jugador Jordi López, arriba a la cita després de la victòria contra el Saguntino (2-1) i l’empat contra el Lleida Esportiu (1-1) que li atorga sis punts a la classificació, un més que a la UEO en la zona vermella de la taula.

El partit, corresponent a la jornada 8 del campionat de lliga del grup 3 de Segona RFEF, es disputarà aquest diumenge a les 17.00h a l’Estadi Municipal i en directe per Ràdio Olot Esports. Tenim la recepte, sabem el camí, podem repetir-ho? Junts cap a la victòria!

BAIXES: Ayala (sanció), Coris, Carles Mas, Castells i Blázquez (lesió)

La prèvia de Manix

“Estem animats, ja sé que els resultats no ens acompanyen però estem molt a prop dels rivals. A casa ja hem vist que som capaços de guanyar amb la nostra gent”

“Terrassa FC: és un rival del nostre nivell, un rival directe. Els números diuen que han millorat en les últimes jornades, estem en una lliga molt igualada amb pocs gols. Estan necessitats, però nosaltres també. Estem obligats a estar molt a prop del cent per cent”.

“Tot passarà per les dues àrees, tenir encert en atac i evitar els errors puntuals en defensa, on hem d’estar seriosos”.

“A nivell de resultats no hem reaccionat, no som molt inferiors a ningú, però els gols cauen sempre a la banda contrària”.

“Estem obligats a treure punts com més abans millor, els següents partits els afrontes amb més tranquil·litat, un altre ritme de vida”

“És un partit molt important i només pensem en sumar, intentar jugar bé i deixar-ho tot. Em sorprèn la dinàmica, pensava que estaríem millor”

“Hem d’intentar d’optimitzar els nostres recursos, tenim gent de qualitat i que poden fer mal a l’espai. Volem que cadascú pugui mostrar en què és bo i aprofitar les seves característiques”.

Precedents

El Terrassa FC sempre s’ha mostrat com un rival difícil de batre en les seves visites a la capital de la Garrotxa. En tretze precedents, tots a Tercera Divisió, el balanç és de sis victòries olotines, dos empats i cinc triomfs egarencs. La majoria d’aquests duels els localitzem en els anys seixanta i vuitanta. En l’últim enfrontament, disputat en el curs 2016-17, remuntada de l’Olot de Calderé (3-2) amb doblet de Sergio Álvarez (30’ i 84’) i un altre de Dembo Batchilly (77’). Pels visitants van marcar Raíllo (21’) i Raúl Torres (32’).

Leave a Reply