Dolorós (UE OLOT 0-3 Terrassa FC)

El Terrassa es mostra molt superior a la Unió Esportiva Olot i s’emporta els tres punts de l’Estadi Municipal. Gols de Jaouad i Aythami a la primera meitat i de Sergi Serrano a la acaballes. Els olotins no han trobat el ritme ni el joc per generar oportunitats clares i segueixen en una situació difícil a la classificació. Proper desplaçament, dissabte a Lleida.  

Dura desfeta a casa. La UEO ha caigut davant d’un rival directe com el Terrassa, que ha interpretat millor el partit i ha decantat la balança des d’un bon principi, deixant a l’Olot sense capacitat de maniobra. S’han avançat amb una rematada de cap de Jaouad a servei de cantonada (12′). Els de Mandiola s’han despertat amb una bona ocasió de Bigas i una altra per a Josep Cerdà, dels més actius en atac. Però els egarencs han estat letals a la contra i han marcat el segon mitjançant Aythami en una jugada on Jordi Cano s’ha escapolit de tots els defensors (34′). Abans del descans, Batalla ha salvat el tercer amb una gran intervenció i a l’altra àrea, Marcos Pérez ha evitat que Xumetra retallés distàncies en un llançament de falta ben ajustat.

Canvis de Manix a la represa per intentar sacsejar el joc i de retruc el resultat. Com al Congost, han entrat des de la banqueta Ernest Forgas i Manel Busquets, però tampoc hi ha hagut manera de perforar la porteria contrària. Cerdà i Callís, amb dos tirs llunyans, han estat els únics que ho han buscat de manera decidida. En canvi, a l’altra àrea ha sentenciat Sergi Serrano després d’una llarga jugada col·lectiva del conjunt visitant.

Una tarda desafortunada a l’Estadi, agraïm el suport dels 911 espectadors que han vingut a veure’ns i animar-nos, vosaltres sou el cor que ens fa bategar i junts demostrarem que aquest Olot segueix ben viu. Us en devem unes quantes i cal revertir aquesta dinàmica per carregar-nos de confiança i autoestima. Ho tornarem a intentar a Lleida, dissabte a les 19h al Camp d’Esports. Això és molt llarg, no s’ha començat bé però queda molta lliga. Autocrítica, responsabilitat i unió per sortir d’aquí!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Batalla, Aimar, Ot Serrano, Eloi (c) (Terma, 59′), Callís, Gonzalo, Urri, Xumetra (Manel, 45′), Josep, Bigas i Ferran (Forgas, 45′).

Terrassa FC: Marcos, Garzón, Neeskens, Fran González (Morales, 22′), Lucas Viña, Carlos Martínez (Serrano, 59′), Álex Fernández (Vivancos, 78′), Aythami, Adri Lledó, Jaouad i Jordi Cano (Servetti, 78′)

Gols: 0-1, Jaouad (12′), 0-2, Aythami (34′), 0-3, Sergi Serrano (82′).

Àrbitre: Vicente Gabriel Cornelles. Ha amonestat a Gonzalo, Aimar, Ot Serrano i Bigas (UEO) i a Jaouad, Adri Lledó, Carlos Martínez i Aythami (Terrassa).

Incidències: partit corresponent a la vuitena jornada del campionat de lliga del grup tercer de Segona RFEF amb la presència de 911 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot. Abans de començar s’ha fet un reconeixement a NOEL, un dels nostres patrocinadors principals, amb la presència de Manel Güell sobre la gespa.

Fotos: Pau González-UE Olot

Leave a Reply