PRÈVIA J9: Treure les castanyes del foc

Després de dues derrotes consecutives, la Unió Esportiva Olot buscarà trencar la tendència negativa al Camp d’Esports de Lleida. Serà aquest dissabte (19.00h, Football Club) davant d’un Lleida Esportiu en zona mitja i que encadena tres empats seguits. Mandiola recupera Uri Ayala a l’eix defensiu i prepara canvis a l’onze per intentar aconseguir el primer triomf fora de casa. 

Refer-se i aixecar-se. La temporada de l’Olot no està sent fàcil i ens està costant trobar una línia de regularitat que ens permeti afrontar els partits amb més calma i tranquil·litat. La realitat és que són cinc desfetes i dues de seguides, l’última especialment dura contra el Terrassa davant de la nostra afició. La realitat és que són tres gols a favor en vuit partits. Però la vida ens dòna més oportunitats i les hem d’aprofitar. És el moment de ser valents, de treure l’orgull i de demostrar que aquest Olot encara no ha dit l’última paraula. És el moment de creure i de fer-nos creure que estem al nivell de la categoria. Que podem perdre i empatar, es clar, però també que podem guanyar i competir dignament. Per la visita a Lleida, Mandiola recupera el central Uri Ayala després de la sanció i manté les baixes dels lesionats Castells, Sebas, Carles i Blázquez.

El rival d’aquest dissabte és el Club Lleida Esportiu, el successor de la Unió Esportiva Lleida, un dels clubs més representatius del futbol català, amb presència fins i tot al cim del futbol estatal amb dos anys a Primera Divisió i més d’una vintena a Segona Divisió A. Des del 2022, el seu president és l’empresari gallec i exjugador de la Unió Esportiva Lleida, Luis Pereira que ha assumit la gestió del club desplegant un ambiciós projecte per reflotar l’equip i les instal·lacions per tal d’aconseguir recuperar els millors temps de l’entitat tant a nivell esportiu com social.

Una plantilla amb molts moviments respecte la temporada anterior, que el dirigia l’ex-Olot Gabri Garcia, ara al Sabadell. També han marxat homes com Neeskens (Terrassa), Moha Keita (Sabadell) o Toribio (FC Santa Coloma). En el capítol d’arribades destaquem a Óscar Rubio (Sabadell), Comeras (Villarreal C), Iñaki (Peña Deportiva) o Chuli (Hércules), davanter amb àmplia experiència al futbol professional.

El conjunt lleidatà, dirigit per Pere Martí, ocupa la desena posició de la taula amb 10 punts. Ha obtingut dues victòries, quatre empats i dues derrotes amb cinc gols a favor i cinc en contra. El seu màxim golejador és el defensa Arnau Gaixas, autor de dues dianes.

El partit, corresponent a la jornada 9 del campionat de lliga del grup 3 de Segona RFEF, es disputarà aquets dissabte a les 19.00h al Camp d’Esports de Lleida. Es podrà seguir com sempre per Ràdio Olot Esports i també es podrà veure per la plataforma Football Club (https://footballclub.pro/). Som-hi Olot, ja toca la primera fora de casa! Tots junts!

BAIXES: Castells, Sebas, Carles i Blázquez (lesió)

La prèvia de Manix

“És normal que estigui en boca de tothom quan estàs en mala dinàmica i ho culmines amb un partit pèssim. El club m’ha transmès la seva confiança i creuen que puc revertir la situació. Ho intentaré, és la meva feina i no ens queda una altra que seguir treballant”.

“Els entrenadors estem exposats i vivim dels resultats. Ens hem vingut amunt amb les expectatives, no ens hem donat compte del nivell de la categoria”.

“Hem de polir coses que no hem encerta, quan perds dones més voltes a les coses i treus conclusions”.

“Quan alguna cosa no va bé s’han de canviar coses. Veníem d’uns partits dignes per ser un equip nou a la categoria”.

“Vull agrair el respecte que va mostrar l’afició de l’Olot, no és normal en el món del futbol. No vaig sentir ni un xiulet i tenien motius per estar decebuts”

“Si no juguem junts ens descosim i som molt vulnerables. Si estem junts podem competir contra qualsevol”

“És difícil guanyar un partit, tots els equips tenen un moment de debilitat. Ens hem equivocat amb les aspiracions de grandesa, l’estat d’ànim no era l’ideal i crec que ja hem tocat fons. Pitjor que l’altre dia no jugarem”

“Buscarem un canvi cap a la solidaritat de l’equip. Hem de jugar amb treball, honradesa i humilitat”.

Precedents

Hem trobat fins a 13 visites al camp del Lleida amb un balanç total de 9 derrotes, 3 empats i 2 victòries. En l’últim precedent, disputat el curs passat a Segona B, els tres punts es van quedar a casa amb doblet de Raúl Gonzàlez (2-1). L’eldenc Juan Delgado va marcar el gol dels olotins.

 

 

 

Leave a Reply