Refermats (Lleida Esportiu 0-1 UE OLOT)

Un gol de penal d’Albert Orriols en els últims minuts premia el bon treball col·lectiu de la Unió Esportiva Olot, que aconsegueix la segona victòria de la temporada al Camp d’Esports de Lleida. Porteria a zero i debuts en lliga dels joves Adrià Port i Jordi Manzano. Proper rival, Saguntino a casa. 

Ja tocava. Tres punts ben patits però molt necessaris de la UE Olot per trencar la mala dinàmica de dues derrotes consecutives. Plantejament molt seriós del conjunt de Manix Mandiola, ben col·locat en defensa i aprofitant la velocitat dels davanters per fer mal a l’espai. Primera meitat força igualada amb més domini local, tot i que sense ocasions clares, excepte una internada de David López que ha tapat bé Batalla amb una gran sortida. Per part de l’Olot, un parell d’aproximacions a les botes de Callís i al cap d’Urri.

A la represa, partit més obert i arribades constants a les àrees. Ha sortit amb més embranzida el Lleida Esportiu, que a través de Chuli ha disparat al travesser. Abans, Batalla havia fet una bona aturada a llançament del mateix davanter local. Però l’Olot hi ha cregut, ha madurat el partit i ha esperat el seu moment. Aquí ha emergit la figura de Manel Busquets, que en una fantàstica acció personal ha estat a punt d’obrir la llauna. Entre el pal i Ramon Vila, però, ho han evitat. Després Uri Ayala, amb la testa a servei de cantonada, s’ha quedar a centímetres del gol. Tot seguit, Cerdà ha prolongat una pilota per a Manel, que ha estat objecte de penal per part d’Arnau Gaixas. Urri ha assumit la responsabilitat i, després de dos penals fallats en aquesta arrencada de lliga, ha pogut marcar el 0-1 (82′). Ha tocat patir, suar i treballar més que mai per evitar la igualada del Lleida. Fins i tot amb debutants com el juvenil Adrià Port i el migcampista del filial Jordi Manzano. De fet, Port ha tingut una bona ocasió després de robar la pilota dins l’àrea rival.

I s’ha acabat el matx amb alegria olotina, la primera victòria fora de casa. Solidesa amb porteria a zero i encert des dels onze metres. Ens situem a dos punts de les posicions de permanència abans de rebre l’Atlético Saguntino a casa. Hem de seguir, hem de buscar tres punts més!

FITXA TÈCNICA

Lleida Esportiu: Ramon Vila, Nani, Arnau, Roger, Toni Vicente, Chuli, David López (Thiago, 77′), Monterde, Danilo (Comeras, 77′), Agüero (De Mesa, 68′) i Quadri.

UE OLOT: Batalla, Aimar, Ot Serrano (Manzano, 60′), Ayala, Forgas (Forés, 68′), Callís, Gonzalo, Urri, Manel, Bigas i Terma (Cerdà, 45′ (Adrià Port, 83′)). 

Gols: 0-1, Urri (82′).

Àrbitre: Oliver Lázaro Martínez. Ha amonestat a Monterde, Arnau i Quadri (Lleida) i a Bigas, Forgas i Terma. Ha expulsat amb TV directa a Manix Mandiola.

Incidències: partit corresponent a la jornada 9 del campionat de lliga del grup tercer de Segona RFEF amb la presència d’uns 1500 espectadors al Camp d’Esports de Lleida. 

Leave a Reply