Per detalls (UE OLOT 0-1 Saguntino)

Una rematada en centrada lateral al límit del descans condemna a la Unió Esportiva Olot davant d’un Atlético Saguntino que s’emporta els tres punts de l’Estadi Municipal. El central Héctor Rodas, que acabaria expulsat, ha estat l’autor del gol. Els olotins, amb una bona primera meitat, han tornat a estar negats de cara al gol i a la represa s’han topat amb la teranyina visitant. Propera cita, Copa del Rei contra el Levante UD.

Així fa mal. Els tres punts s’escapen novament de l’Estadi davant d’un rival que era directe a la classificació, només tres punts per sobre. Primera meitat prou bona de l’Olot, disposant de la pilota i generant aproximacions per la banda de Callís i Manel Busquets. Les dues més clares, però han estat de Josep Cerdà, la segona arribant a boca de canó després de la centrada de Bigas. El Saguntino, que amb prou feines s’havia acostat més enllà d’un tir d’Acevedo, ha trobat petroli abans del descans. Centrada  mil·limètrica i profunda de Kike Torrent des de la banda esquerra i aparició letal del central Héctor Rodas per batre Batalla des del segon pal (43′). Un cop dur just abans d’enfilar el camí de vestidors.

L’Olot ha sortit decidit a buscar l’empat a la represa i Èric Callís ha disposat d’una oportunitat immillorable. Passada filtrada d’Urri per al bianyenc, que es troba amb la bona intervenció del porter Marcos Lavín. Ha estat una segona meitat molt travada, interrompuda per targetes i pèrdues de temps que han dificultat un ritme fluid de joc. Manix hi ha posat més ventall ofensiu amb Xumetra primer i després amb Forés i Saïdou però no hi ha hagut manera. Ni des de les bandes, ni amb el joc interior la UEO ha trobat la solució davant d’un rival pragmàtic i sense contemplacions. En els últims minuts, i més amb el cor que amb el cap, Uri Ayala ha despenjat un parell de pilotes interessants que s’han quedat en un no-res.

Seguim en situació delicada i no podem allargar el bon resultat de Lleida. Tocarà remar i arremangar-se de valent, això sí, després de l’aturada. Ara és moment per somiar i gaudir amb la Copa del Rei. Aquest proper dissabte (17h) rebem al Levante UD de Segona A en una tarda històrica a Olot. Ens acompanyes? Junts podem lluitar contra tot!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Batalla, Aimar (c), Ayala, Forgas (Manzano, 62′), Callís (Forés, 79′), Gonzalo, Urri, Josep Cerdà, Manel, Bigas (Saïdou, 79′) i Terma (Xumetra, 62′)

Atlético Saguntino: Lavin, Rodas, Torrent, Enrique José, Acevedo (Leo Ramírez, 66′), Ximo Forner (Camacho, 71′), Cesar Díaz (Gonzalo, 76′), Jorge Domingo (José Álvarez, 71′), Carlos David, Giner (Carlos Esteve, 45′) i Luis Navarro.

Gols: 0-1, Rodas (43′).

Àrbitre: Gamaliel Escobar López. Ha amonestat a Terma i Saïdou (UEO) i a Luis Navarro, Giner, César Díaz, Torrent, Leo Ramírez, Carlos Esteve (Saguntino). Ha expulsat amb TV a Rodas. 

Incidències: partit corresponent a la desena jornada del campionat de lliga del grup tercer de Segona RFEF amb la presència de 870 espectadors a l’Estadi Municipal. En la prèvia s’ha fet un reconeixement al Banc de Sang i Teixits amb la presència d’Alfredo Mingo, cap del centre de Girona del Banc de Sang. 

Leave a Reply