PRÈVIA J10: Que no sigui flor d’estiu

Després de la victòria al camp del Lleida Esportiu, la Unió Esportiva Olot necessita allargar la trajectòria positiva davant d’un Atlético Saguntino que té tres punts per sobre. Serà aquest diumenge (17h) a l’Estadi contra un conjunt experimentat amb dos ex-Olot a les seves files, David Escudero i Sana N’Diaye. Mandiola, que arrossega les mateixes baixes de les últimes setmanes, espera que el seu equip competeixi de veritat per escapar-se de les posicions de descens. 

Trobar-se i retrobar-se. Trobar-se amb la nostra gent, amb els de sempre, amb els més fidels i que ens empenyen a les verdes i a les a madures. Retrobar-se amb el bon joc, amb les sensacions positives i amb la manera de lluitar i competir del Camp d’Esports de Lleida. Aquest triomf, més pràctic que estètic i més efectiu que brillant, ha de ser el punt d’inflexió per anar cap amunt. De veure el llum en un inici complicat i d’enllaçar resultats favorables per escampar la boira dels llocs més perillosos. Mandiola, que està expulsat i no es podrà asseure a la banqueta, manté les baixes de Coris i Castells, cada vegada més a prop de tornar, i de Blázquez i Carles Mas.

El rival d’aquest diumenge és l’Atlético Saguntino, club de la ciutat de Sagunt (província de València) fundat l’any 1922 de la fusió entre el Sagunto CD i Cova Club i refundat l’any 1951. Amb un ascens històric el curs 2015-16, va militar un parell de temporades al grup tercer de Segona Divisió B, on va coincidir amb la UEO, i la campanya passada va aconseguir pujar a la nova Segona RFEF.

Des d’aquest estiu, el tècnic del Saguntino és el barceloní Gerard Albadalejo, ex del Lleida Esportiu, CE Europa i Orihuela. Una plantilla molt renovada que compta amb els ex-Olot Escudero i Sana N’Diaye (sancionat, serà baixa), a més d’altres fitxatges de renom com Leo Ramírez (Tamaraceite), César Díaz (Castellón), Carlos David (Hércules), Juanma Acevedo (Eldense) o Héctor Rodas (Odisha). El conjunt de Morvedre suma un total d’onze punts amb dues victòries, cinc empats i dues derrotes. Acumula sis gols a favor i set en contra i arribarà a la capital de la Garrotxa després de dos empats consecutius (Lleida i Espanyol B). Els seus màxims golejadors són Gonzalo Serrano i Nacho Ramon amb dues dianes cadascun.

El partit, corresponent a la jornada 10 del campionat de lliga del grup tercer de Segona RFEF, es disputarà aquest diumenge a les 17.00h a l’Estadi Municipal i es podrà seguir en directe per Ràdio Olot. És l’hora de tornar a aixecar el Fortí Olotí, és hora de sumar una altra victòria per sortir del pou. Tots junts i amb una sola veu!

BAIXES: Castells, Sebas, Carles i Blázquez (lesió).

La prèvia de Manix

“Un resultat t’ho canvia tot, però som conscients que no deixa de ser només un partit. Quan guanyes veus el camí però s’ha de seguir. Hem vist una via i una ruptura amb un passat recent que no ens ha anat bé. Ens dóna confiança per afrontar el següent partit amb la mateixa filosofia”.

“Intentarem ser més pràctics, potser menys virtuosos. Aquí l’actitud i el treball és el que mana. Hem intentat canviar alguna cosa i donar més informació als jugadors”

“Atlético Saguntino: són equip molt pràctic des del primer minut. Hem de ser molt competitius, després el resultat pot ser qualsevol cosa. No podem abaixar els braços per un gol ni per cap circumnstància. Ho estem preparant per competir de veritat”

“Serem un equip molt ordenat i solidari. Serem competitius en tot moment, amb això vaig a la fi del món”.

“És el moment de guanyar, només hi ha aquest partit i no mirem més enllà. Només m’interessa el Saguntino”.

Precedents

Va ser un 7 d’octubre del 2017 amb l’argentí Martín Posse a la banqueta de la UE Olot, que es va imposar per 2-0 al conjunt valencià. Els gols van ser d’Héctor Simón (21’) i d’Escudero en pròpia porteria (37’). Curiosament, el central ex-Olot, peça clau en l’ascens de Tercera a Segona B del curs 2016-17, tornarà a trepitjar la gespa de l’Estadi aquest diumenge. Per part garrotxina, aquell dia van ser titulars Carles Mas, Albert Blázquez i David Bigas, els tres únics membres de l’actual plantilla.

 

 

 

Precedents

 

 

Leave a Reply