La UE Olot llueix el braçalet LGTBI en el partit contra l’Alzira

El primer equip de la Unió Esportiva Olot va lluir el braçalet LGTBI en el partit de lliga de Segona RFEF d’aquest dissabte al camp de l’Alzira. Tots els jugadors de l’onze titular van sortir amb els colors arc iris al braç i el capità Aimar Moratalla va portar-lo durant l’enfrontament. Un gest que s’emmarca en el nostre posicionament per la igualtat de gènere i la solidaritat amb els col·lectius que puguin estar marginats.

Des de la UE Olot reiterem el nostre compromís en contra de l’homofòbia, el masclisme i el racisme, som un club obert a tothom i que representa el cent per cent de la societat olotina i garrotxina. Un projecte en el qual fomentem la diversitat i la inclusió i creiem que és la nostra obligació manifestar-nos d’aquesta manera. L’Olot entén el futbol com una eina social i per això el nostre projecte és de valor compartit, ja que a més d’un valor esportiu i competitiu, aporta un valor social, inclusiu i formatiu.

 

 

Leave a Reply