Íñigo Arriola agafa les regnes del primer equip

El tècnic basc, fins ara segon entrenador de Jonathan Risueño, ocuparà la banqueta de la Unió Esportiva Olot. L’acompanyarà Albert Blázquez com a ajudant i el mateix cos tècnic amb Ferran Joanmiquel a la preparació física i Jordi Fernández com a entrenador de porters. Arriola, que debutarà aquest diumenge a Teruel, es sent responsable dels resultats i es veu fort per millorar la trajectòria a la segona volta. El president Joan Agustí assenyala que aquesta és la millor decisió i que la voluntat del club és quedar-se a Segona RFEF. 

Íñigo Arriola, nou tècnic UE Olot

“Agrair la confiança dipositada en mi, però haig de dir que no m’agrada estar aquí per les circumstàncies que hi estic. Sóc un dels màxims responsables d’això, la trajectòria no ha estat bona i si fos millor jo no seria protagonista”

“Em sento responsable dels resultats fins ara, em sento responsabilitzat amb el club. Em veig fort i estic rodejat d’un bon equip, crec que podem fer una segona volta bastant millor”. 

“M’han passat moltes coses en sis mesos, moments durs com a la vida. No esperava estar aquí, és millor mirar endavant que endarrere”

“Diumenge tenim un partit important a Teruel i tampoc tenia molt temps per donar-hi voltes. Vaig creure que havia de dir que sí. Estem il·lusionats en guanyar al camp del líder on no hi ha guanyat ningú, és una motivació més”

“El suport del cos tècnic ha estat fonamental per prendre aquesta decisió. Ja estic cansat de paraules, no vaig a vendre fum, tinc la meva idea pròpia i prefereixo demostrar-ho al camp”

“Conec a la plantilla des del juliol, segueixo sent la mateixa persona i l’únic que ha canviat és el càrrec. Jo no marcaré cap ratlla més enllà del respecte”

Joan Agustí, president UE Olot

“Hem d’intentar provar una nova solució per tirar endavant l’equip, la voluntat del club és quedar-nos a Segona RFEF”

“Creiem que aquesta és la millor decisió, necessitem resultats immediats i pensem que des del punt de vista anímic el millor líder que tenim és Íñigo Arriola i des del punt de vista tàctic i tècnic comptem amb la col·laboració de l’Albert Blázquez”

“Aquest és el millor grup que avui pot tirar endavant la segona volta de la Unió Esportiva Olot. Tenim absoluta confiança en aquest equip, que ha demostrat en els últims partits que està endollat i lluita per la victòria. D’un punt en un punt no ens podem salvar”

Leave a Reply