PRÈVIA J19: I per què no?

La Unió Esportiva Olot vista aquest diumenge (16.30h, Aragón Deporte) el camp del líder en el debut d’Íñigo Arriola i Albert Blázquez a la banqueta. Setmana moguda però amb el mateix objectiu, competir com fins ara i transformar els empats en victòries. Al davant, un conjunt de Víctor Bravo amb uns números espectaculars; només una derrota en tota la lliga i només ha cedit un empat en els compromisos com a local a Pinilla. Manel Busquets, per sanció, s’afegeix a les baixes de llarga durada de Carles Mas i Ferran Brugué. 

Després de l’adéu de Jonathan Risueño, la directiva i la direcció esportiva del club han mogut fitxa i han apostat per donar la batuta a Íñigo Arriola, el tècnic basc que va arribar l’estiu passat amb Mandiola i que va seguir a l’staff amb Risueño. Ho farà acompanyat d’Albert Blázquez, el capità besaluenc i tècnic del Juvenil A, que aportarà els seus coneixements tàctics i l’experiència de conèixer perfectament a tota la plantilla. Una sacsejada que esperem que sigui positiva per capgirar el rumb i la dinàmica de l’equip, immers en una sèrie d’empats i derrotes que l’han privat de retallar punts amb la permanència. Qui no hi serà a Pinilla és el davanter Manel Busquets, que complirà cicle de targetes, i es suma als lesionats de llarga durada Carles Mas i Ferran Brugué.

Aquest diumenge visitem al Club Deportivo Teruel, fundat l’any 1954 i que que s’ha mogut entre Tercera Divisió i Segona B en les últimes temporades. Sota la batuta de Víctor Bravo, que complirà la seva tercera temporada i que per cert manté una bona amistat amb Íñigo Arriola, el club “rojillo” ha realitzat incorporacions com Marc Manchón (Costa Brava), el porter Rubén Cebollada (Ebro), Tena (Poli Ejido), Kepa Vietes (Zamora), Lucho Sánchez (Ejea) o Luis Carbonell (Deportivo Aragón). Un Teruel que és líder del grup amb 37 punts, dos per sobre del Valencia Mestalla, i que a casa no ha perdut cap partit en aquesta primera volta. Concretament n’ha guanyat set i només n’ha empatat un, que va ser contra el Prat (0-0). De fet en tota la lliga només ha perdut un partit i va ser al camp de l’Espanyol B (1-0). També és el segon equip que menys encaixa (11) i el seu màxim golejador és Stephane Emaná amb sis dianes, seguit de Villa i Guille Andrés (4), altres davanters a tenir en compte.

El partit, corresponent a la jornada 19 del campionat de lliga del grup tercer de Segona RFEF, es disputarà aquest diumenge a les 16.30h al Estadio de Pinilla de la capital aragonesa. Es podrà seguir, com sempre, per Ràdio Olot i també a través d’Aragón Deporte (streaming web). Un repte majúscul que afrontem amb  tota l’energia i confiança per treure un bon resultat. Som-hi Olot, més junts que mai!

BAIXES: Manel (sanció), Carles Mas i Ferran Brugué (lesió)

La prèvia d’Arriola

“És una motivació més jugar al camp del líder, estem il·lusionats per intentar ser els primers en aconseguir una cosa que no ha fet ningú, guanyar a Teruel”

“Conec molt bé al Teruel, sobretot al seu entrenador, que és amic meu. És un equip ben organitzat i ordenat, els resultats no són casualitat. Tenim les nostres armes per ser optimistes, hi anem amb tota la il·lusió del món”

“Crec que com a equip és el millor de la categoria, encaixa poc i concedeix poc. Penalitza els errors del rival amb gols i a davant té dos jugadors boníssims. Serà molt difícil fer-los mal, però per ells també pot ser un partit trampa”. 

Precedents

Només una visita de l’Olot a Pinila… I quina visita. Golejada per 1-4 en l’última jornada de lliga del curs 2018-19, que servia per classificar-nos per la Copa del Rei de l’any següent. Van marcar Xumetra, Héctor Simón i Ivan Guzmán (2).

Leave a Reply