Aquest diumenge, donació de sang a l’Estadi!

La Unió Esportiva Olot es bolca un cop més en donar suport a les entitats socials del territori, en aquest cas el Banc de Sang i Teixits, que celebra una campanya de donació de sang a la nostra ciutat. Durant la setmana hi haurà punts a casals i escoles on es repartiran entrades pel partit de l’Olot a tots els donants. Actualment, les reserves estan molt baixes i s’han de cobrir les necessitats d’aquests primers mesos de l’any.

És per això que diumenge també hi haurà un punt de donació a l’Estadi Municipal amb el bus del Banc de Sang i Teixits. Hi serà abans, durant i després del partit entre l’Olot i el CD Ebro per a que els socis i aficionats puguin col·laborar amb un gest molt necessari. Dona el millor de tu i ajuda’ns a salvar vides!

Leave a Reply