L’Olot, al costat de la Fundació Albert Bosch en el Dia Internacional contra el Càncer Infantil

La Unió Esportiva Olot, a través del seu projecte social, es torna a ajuntar amb la Fundació Albert Bosch per presentar el rellotge solidari de Realitat Millorada. Coincidint amb el Dia Internacional contra el Càncer Infantil, aquest diumenge posarem un punt de venda a l’Estadi Municipal, també amb les ulleres dissenyades pels infants, per col·laborar en la reforma de l’Àrea Oncològica i d’Hematologia Pediàtrica de la Vall d’Hebron. 

Jordi Port, director de comunicació Fundació Albert Bosch

“La Fundació Albert Bosch es va crear el 2004 per trobar solucions mèdiques al càncer infantil. Fa un parell d’anys que la Fundació es va involucrar en el repte més ambiciós, la reforma integral de l’Àrea d’Oncologia de la Vall d’Hebron de Barcelona. És un centre de referència en el tractament del càncer infantil però les infraestructures han quedat obsoletes”

“Degut a la inflació, ha pujat el preu de la reforma i ara és més important que mai donar visibilitat i demanar a la gent que ens ajudi a fer l’esprint final per aconseguir l’import. L’objectiu és començar les obres a finals d’abril o principis de maig”

“L’any passat vam presentar les ulleres de Realitat Millorada i la novetat del 2023 és el llançament dels rellotges de Realitat Millorada. Hi ha 5 models diferents amb els dissenys dels nens ingressats a l’hospital. Si tots ens posem aquest rellotge, contribuirem a que la nova Àrea d’Oncologia sigui una realitat”.

“Aquest diumenge els podreu trobar a l’Estadi Muncipal durant el partit Olot-Peña Deportiva o també es poden trobar a la web de la Fundació: https://www.fundacioabosch.org/ca/inici/”

“Agrair a la Unió Esportiva Olot actes com aquest que demostren que sou un club que juga més coses que a futbol”

Nuri Fité, directiva àrea social UE Olot

“El 15 de febrer és el Dia Internacional Contra el Càncer Infantil i des de la UE Olot posem en marxa aquesta acció vinculada al nostre projecte social”

“Una acció vinculada a una fundació que és d’aquí casa nostra i que té un projecte global i una causa universal. Reuneix tots els requisits per a que l’Olot hi vulgui col·laborar”

“Volem ajudar a millorar l’atenció als infants i a les famílies que estan hospitalitzats a la Vall d’Hebron”

“Durant el partit d’aquest diumenge, la Fundació Albert Bosch tindrà un punt de venda a l’Estadi amb els rellotges com a novetat d’aquest any i també les ulleres de Realitat Millorada. Per incentivar la participació farem un sorteig de tres samarretes del Centenari”

“Fer una crida a tota la població a col·laborar en aquest projecte per millorar la realitat de tots els infants que pateixen càncer”.

Leave a Reply