PRÈVIA J22: Que no sigui flor d’un dia

La Unió Esportiva Olot ha de sortir amb la mateixa rauxa que la segona part de Paterna per seguir confiant en les opcions de permanència. El partiti, diumenge a les 12 del migdia, serà contra un dels altres candidats a tot, la Peña Deportiva de Manolo González. Blázquez recupera Ot Serrano però no encara a Urri, lesionat per les properes setmanes. 

El camí a seguir. L’Antonio Puchades va ser testimoni de la millor versió de l’Olot. Un Olot que es vol salvar, que lluita a mort cada pilota i que competeix contra els equips més potents del grup. Un Olot que es sobreposa als mals moments amb el seny i la rauxa d’homes com Eloi Amagat o Jordi Xumetra. Un Olot que mira endavant i té camp per córrer com Manel Busquets en el primer gol. Tenim motius per creure-hi, tenim arguments per fer de la salvació un objectiu factible. El més important, però, és guanyar i després, el més difícil, tornar a guanyar i així successivament per anar escurçant distàncies i alimentant el repte. Blázquez recupera Ot Serrano, absent per targetes, però tindrà la baixa d’Albert Orriols “Urri”, lesionat muscularment i que estarà algunes setmanes fora de combat.

El rival d’aquest diumenge és la Sociedad Cultural y Recreativa Peña Deportiva, fundat l’any 1935 i amb quatre lligues de Tercera Divisió en el seu palmarès. Ha competit a Segona B sis temporades i compta amb una desena de participacions a la Copa del Rei. Segon curs amb l’experimentat Manolo González a la banqueta i la incorporació en el mercat d’hivern de Sergio Montero, migcampista de 25 anys procedent del CE Sabadell, i Goyo Medina, lateral de 22 anys cedit pel San Fernando CD. És un dels equips més sòlids del grup tercer, actualment com a segon classificat amb 40 punts, a dos del líder. Ha sumat un total de 11 victòries, 7 empats i 3 derrotes amb 30 gols a favor i només 13 en contra, essent el que menys encaixa juntament amb el CD Teruel. Lluny de Santa Eulàlia, han obtingut 4 victòries, 4 empats i 2 derrotes. El màxim golejador és Manuel Salinas, autor de 7 gols, seguit de Chema Moreno, que n’ha marcat 5.

El partit, corresponent a la jornada 22 del campionat de lliga del grup tercer de Segona RFEF, es disputarà aquest diumenge a les 12 del migdia a l’Estadi Municipal d’Olot i en directe per Ràdio Olot. Us esperem a tots a l’hora del vermut. És el moment de l’afició, és l’hora del Fortí Olotí i d’anar tots a una. La remuntada ha començat i junts ho farem possible!

BAIXES: Urri, Carles i Ferran (lesió)

La prèvia de Blázquez

“Necessitem tres punts que ens donin més confiança i per creure que podem guanyar a tots els equips”.

“Les cares són més alegres, la gent està més motivada. Et dóna més credibilitat com a jugador veure que li pots competir al Valencia Mestalla. L’equip està corrent i treballant al màxim, intentant agafar la nostra idea i espero que es vagi veient més”.

“Aquestes victòries ens donen confiança, i més en la situació que estem. Ens diu que estem fent les coses bé, tot el que no sigui perdre demostra que anem en el bon camí”.

“Estaria bé guanyar a casa per tots els que venen cada setmana. I també per enviar un missatge a la gent que s’ha desenganxat pels resultats. Dir-los que estem molt vius i que podem guanyar a qualsevol equip”.

“Queda clar que competim amb tothom. Respectem a la Peña Deportiva, porten tot l’any allà dalt i és per alguna cosa. Fan les coses molt bé, juguen molt bé a futbol. Amb les nostres armes hem de mirar de fer-los mal”.

“No renuncien a la pilota, fan mal amb pilota, defensen tots com un bloc junt. Hem de seguir la línia de València, es va defensar molt bé i això ens donarà moral i punts”.

Precedents

El conjunt de Santa Eulàlia del Riu ha visitat l’Estadi Municipal tan sols en dues ocasions. La primera, en el curs 2017-18, hi va empatar (1-1) amb gols d’Héctor Simón pel bàndol olotí i Alberto Górriz per part eivissenca. En el segon enfrontament, just l’última jornada del campionat de lliga 2021-22, l’Olot va descendir de categoria després d’una altra igualada insuficient (1-1). Colau, amb un tir a l’escaire, va avançar els balears al 27’. Just després, Jordi Xumetra va neutralitzar el resultat des del punt de penal (31’), però als de Miquel Àngel Muñoz i Hèctor Simón els hi van faltar dos gols per, atenent a la combinació de resultats, quedar-se una temporada més a Segona RFEF, aleshores Segona Divisió B. Aquell dia també va ser titular Eloi Amagat i l’actual tècnic, Albert Blázquez, va sortir des de la banqueta per Joel Arumí.

Leave a Reply