Reforçats (UE OLOT 0-0 CE Manresa)

La Unió Esportiva Olot ho prova de totes les maneres però no troba el camí del gol davant d’un CE Manresa a la defensiva. Vuitena jornada seguida sense perdre per als de Blázquez i Arriola, que han estavellat un tir al pal i han disposat d’ocasions molt clares per quedar-se amb la victòria. Magnífica entrada de públic a l’Estadi amb 930 espectadors que han sortit contents amb la proposta olotina. Propera sortida, Terrassa.

Pot passar que guanyis un partit i no quedis del tot content. Com també pot passar que no guanyis i acabis tant o més satisfet que amb els tres punts. Amb aquesta segona lectura s’han quedat els socis i aficionats de l’Olot després de l’empat a zero contra el Manresa, un equip en posicions de play-off que pràcticament no ha creat perill a l’àrea d’Arnau Fàbrega. Sortida elèctrica dels garrotxins amb una clara ocasió d’Eloi Amagat, que Pulido ha rebutjat a córner amb certs problemes. Abans de la mitja hora, Marc Castells ha disparat des de fora de l’àrea i la pilota ha sortit un pèl desviada al pal esquerre. També Ernest Forgas ha tingut la seva oportunitat a centrada de Víctor Valverde, de nou molt participatiu per la banda dreta. Per part bagenca, un estil més directe però res destacable a prop de l’àrea rival, en part pel gran treball de Gonzalo i Uri Ayala en joc aeri.

A la represa s’han anat succeïnt les arribades de l’Olot sense poder culminar-ne cap amb èxit. Primer ha estat Josep Cerdà, amb la testa, aprofitant la gran centrada d’Eloi Amagat. Després Valverde amb un altre tir des de la frontal. Perill també a servei de cantonada en un cop de cap d’Ernest Forgas que ha sortit fregant el pal dret de Pulido. Entremig, l’única opció més o menys remarcable del Manresa amb una rematada de Javi López que ha blocat bé Arnau. Però encara faltaven les més clares d’un Olot tossut i valent, un Olot que volia la quarta victòria consecutiva. Forgas a la mitja volta, Saïdou des de la mitja lluna i finalment David Bigas amb una pentinada que ha tocat al pal, s’ha passejat per la petita i la defensa l’ha pogut rebutjar. No volia entrar, avui estàvem de pega. Ja en temps afegit, Xumetra s’ha inventat una paràbola impressionant des de la banda esquerra que a punt ha estat de sorprendre Pulido. Hagués estat massa bonic.

Però qui no ho hagués firmat? Deu punts dels dotze últims possibles i vuit jornades sense perdre. Una dinàmica que ens deixa a dos punts de la promoció de descens i a tres de la salvació directe. Seguim a prop de l’objectiu i amb arguments futbolístics per demostrar que és possible. A més, avui emparats amb 930 espectadors que han gaudit amb l’esperit i el gen competitiu d’aquests jugadors. Res a retreure, més enllà del marcador. És futbol, diuen. Doncs avui en sortim reforçats per encarar la visita al camp del Terrassa. Gràcies per ser-hi, seguim lluitant!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Arnau, Valverde (Saïdou, 65′), Castells, Ayala, Eloi (c), Forgas (Manel, 73′), Èric Vilanova, Callís, Gonzalo, Josep (Xumetra, 73′) i Bigas.

CE Manresa: Pulido, Putxi (c), Àlex Sánchez (Pau Darbra, 61′), Cuello (Djitte, 61′), Noah (Miguel 78′), Joel Priego, Aschalew, Larrosa (Alex Iglesias, 90′), Javi López, Peris i Pele.

Àrbitre: David Casabona Isla. Ha amonestat a Uri Ayala, Callís, Èric Vilanova, Manel (UEO) i a Peris, Álex Sánchez, Cuello, Iglesias (CEM).

Incidències: partit corresponent a la jornada 24 del campionat de lliga del grup tercer de Segona RFEF amb la presència de 930 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot. Abans de començar s’ha fet un reconeixement a Moritz, patrocinador del primer equip, amb Antonio Palacios com a representant sobre la gespa.

Leave a Reply