Negats (UE OLOT 0-2 Lleida Esportiu)

La Unió Esportiva Olot pateix la segona derrota consecutiva davant d’un Lleida Esportiu que ha sortit més endollat. Gols de Campins a la primera meitat i d’Èric Callís en pròpia porteria en els últims minuts. Els olotins també n’han tingut de bones, sobretot a les botes de Valverde, en una matinal amb més d’un miler d’espectadors a l’Estadi Municipal. Propera parada, Sagunt. 

No hem tingut el dia. Avui teníem al davant una gran oportunitat per acostar-nos a la permanència, si més no a la posició de play-out, però el Lleida Esportiu s’ha creuat en el camí i ha aconseguit endur-se els tres punts cap a la Terra Ferma. Els visitants han començat amb més decisió i bones oportunitats a les botes de Chuli, que fins i tot ha topat amb el travesser en una vaselina. L’Olot ha despertat amb tres arribades destacables; Manel Busquets, Xumetra i sobretot Valverde després de la passada de la mort d’Èric Vilanova, A l’altra costat, es lluïa Arnau Fàbrega amb una estirada a tir de Mejía. I abans del descans, gol psicològic. Acció d’estratègia amb pilota al segon pal per a Campins, lliure de marca, que afusella la xarxa garrotxina (42′). Error important de concentració en un moment clau del partit.

L’Olot ha sortit amb ànims de capgirar la situació a la represa. Han estat els millors moments amb una altra de molt clara per a Valverde, per sobre el travesser, i una canonada ajustada d’Urri, que ha entrat al descans després d’unes setmanes de lesió. Més perill també del Lleida Esportiu amb una altra acció de Chuli al pal. En el tram final, ball de canvis i forta tempesta sobre la capital de la Garrotxa. Tempesta a la gespa, també, amb el segon gol dels lleidatans, una jugada desafortunada en la qual Èric Callís s’ha marcat en pròpia porta (86′). Només faltava això.

Una derrota que ens fa mal i que ens torna a deixar en una situació complicada. Ens tornarem a alçar com hem fet en d’altres vegades. Agrair especialment la presència dels 1081 espectadors, millor entrada en lliga de la temporada. Us en devem unes quantes. Fem autocrítica i sentim impotència i responsabilitat per no donar-vos el que us mereixeu. Ho buscarem de nou a Sagunt dissabte vinent. La lliga continua i tot encara és possible!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Arnau, Valverde (Saïdou, 72′), Ot Serrano (Urri, 45′), Ayala, Eloi (c) (Terma, 67′), Èric Vilanova, Callís, Gonzalo, Xumetra (Forgas, 45′), Manel (Forés, 62′) i Bigas.

Lleida Esportiu: Iñaki, Roger (c), Alpha (Rivas, 84′), Chuli (Vicente, 76′), O.Rubio, Diamanka (Damià, 68′), Monterde, Mejía, Campins, Agüero i Quadri (Plade, 76′).

Gols: 0-1, Campins (42′), 0-2, Callís en pròpia porteria (86′).

Àrbitre: Héctor Rodríguez Carpallo. Ha amonestat amb TG a Ayala, Callís i Bigas (UEO) i a Alpha (Lleida Esportiu). 

Incidències: partit corresponent a la jornada 26 del campionat de lliga del grup 3 de Segona RFEF amb la presència de 1.081 espectadors a l’Estadi Municipal. Abans de començar s’ha fet un reconeixement a Meroca, constructura olotina que patrocina els equips del futbol base de la Fundació UE Olot i de la secció femenina.

Fotos: Pau González-UE Olot

Leave a Reply