PRÈVIA J27: Cinc sentits

Després de dues derrotes consecutives, la Unió Esportiva Olot vol tornar a assaborir el gust de la victòria amb la visita a la gespa artificial de Morvedre. Serà aquest dissabte (17.30h, Football Club) davant d’un Atlético Saguntino amb tres ex-Olot que encadena dos triomfs i un empat que li han permès sortir del descens. Tornarà Castells a la convocatòria d’on cau Èric Callís per targetes i amb el dubte de Josep Cerdà. 

Reactivar-se. Arribem en el moment decisiu de la temporada i la UEO ha de recuperar la seva millor versió. Hem tingut dues patacades seguides (Terrassa i Lleida Esportiu) que han frenat la línia ascendent de l’equip, però encara som a temps d’aconseguir els punts necessaris per a l’objectiu. Això sí, hi ha poc marge d’error i esdevé crucial treure victòries davant de rivals més o menys directes com el Saguntino. És qüestió de voluntat, de competitivitat i de mostrar les nostres armes més letals com a Paterna o a Formentera. Blázquez recupera l’equilibri de Castells al centre del camp però perd Èric Callís per acumulació de targetes. Pel que fa a Josep Cerdà, és dubte però té números de viatjar amb l’expedició aquest mateix divendres.

El rival d’aquest dissabte és l’Atlético Saguntino, club de la ciutat de Sagunt (província de València) fundat l’any 1922 de la fusió entre el Sagunto CD i Cova Club i refundat l’any 1951. Amb un ascens històric el curs 2015-16, va militar un parell de temporades al grup tercer de Segona Divisió B, on va coincidir amb la UEO, i la campanya passada va aconseguir pujar a la nova Segona RFEF. Una plantilla que compta amb tres ex-Olot a les seves files; David Escudero, Sana N’Diaye i Moha Chabboura, fitxat en el mercat d’hivern procedent del Cerdanyola FC.

El conjunt de Sergi Escobar ocupa la onzena posició amb 32 punts, dos per sobre del descens, amb uns números de 7 victòries, 11 empats i 8 derrotes. Són 28 gols a favor i 26 en contra, curiosament la mateixa xifra d’encaixats que l’Olot. A Morvedre tenen unes estadístiques de 4 victòries, 6 empats i 3 derrotes. El seu màxim realitzador és Nacho Ramon amb 7 gols, seguit de Juanma Acevedo amb 5 gols.

El partit, corresponent a la jornada 27 del campionat de lliga del grup 3 de Segona RFEF, es disputarà aquest dissabte a partir de les 17.30h i es podrà seguir en directe per Ràdio Olot i l’APP de Football Club. Som-hi Olot! Hem de tornar amb una victòria!

BAIXES: Callís (sanció), Carles i Ferran (lesió)

La prèvia de Blázquez

“És una situació complicada. La gent està ficada, la nostra funció és animar i fer creure que podem guanyar a Sagunt. Ens han fet mal anímicament aquestes dues derrotes seguides”.

“Hem de fer una mica de psicòlegs, d’animar i d’ensenyar el que es fa bé i el que es pot millorar”.

“A Sagunt s’ha de ser molt fort en tots els sentits i saber bé al que jugues. Són especialistes en aquest camp i en penalitzar els teus errors. Ens hem guiat en com juguen ells i intentar fer-ho igual o millor. Pot ser un partit semblant a Formentera”.

“L’Atlético Saguntino físicament és el rival més fort de la lliga. Ens haurem de posar el mono de treball en xocs i duels. Hem de saber llegir el partit i anar ràpid de cara a gol”

“Tenim molt clar que hem d’anar setmana a setmana i de tres en tres, no podem mirar més enllà”. 

“Sí que és veritat que hem guanyat més partits a fora que a casa. Potser et fa més estar a l’aguait i a la defensiva, el no rebre et dóna l’oportunitat de guanyar. A casa vols agradar més i potser ens ha fet més mal que bé i creure’ns una cosa que no érem”.

Precedents

Només una visita de la UEO al Camp Nou de Morvedre. Va ser a Segona B en la temporada 2017-18 amb repartiment de punts (1-1). Golàs de Roger Barnils que va ser neutralitzat per Nuha Marong en un dia que David Bigas va ser expulsat.

 

Leave a Reply