In-extremis (Atlético Saguntino 1-0 UE OLOT)

Tercera derrota consecutiva de la Unió Esportiva Olot, que competeix a bon nivell contra l’Atlético Saguntino però acaba condemnat per un gol de Nacho Ramon al minut 87. L’expulsió de Marc Castells en el tram final ha condicionat un matx en el qual els olotins havien respost a la intensitat i el to físic dels saguntins, especialment en la primera meitat. Propera sortida, Deportivo Aragón.

La crueltat del futbol. Ja se sap que quan estàs a baix, tot se’t gira en contra i sovint la moneda sol caure de l’altre costat en situacions més o menys igualades. Qüestió de dinàmiques, en diuen. La de l’Olot era de dues derrotes seguides i avui hem encaixat la tercera en un matx que no hem merescut perdre. Primera meitat prou bona dels olotins amb perill a prop de l’àrea rival; una arribada de Gonzalo al segon pal, un possible penal sobre Josep Cerdà i una nova acció del pollencí que es quedava sol davant de Marcos. Per part dels locals, cercant un estil de joc més directe, una opció per a l’ex-Olot Sana N’Diaye i un gol anul·lat a Nacho Ramon per posició de fora de joc. Igualtat, intensitat i duel molt competit en aquesta primera meitat sobre la gespa artificial de Morvedre.

Ha apujat el to físic el Saguntino, que ha aconseguit trepitjar àrea rival amb més facilitat. Oportunitat per a Acevedo, amb bona estirada de Batalla, Nacho Ramon i Luis Navarro, amb un cop de cap fregant el pal. Perill en centrades laterals dels de Sergio Escobar, que s’han topat novament amb un Batalla excels en l’un contra un. L’Olot patia però resistia fins que Marc Castells ha vist dues targetes grogues pràcticament consecutives i se n’ha anat al carrer. Segona expulsió del valencià en els últims tres partits que ha deixat molt minvat el centre del camp. Els locals ho han aprofitat a la perfecció i en una altra pilota penjada, el corpulent Nacho Ramon s’ha fet fort i s’ha regirat per enviar la pilota a la xarxa (87’). No hi ha hagut marge per a la reacció tot i els intents a la contra de Manel Busquets, que ha sortit de refresc juntament amb Xumetra i Saïdou.

Un altre cop dur, un altre partit que se’ns escapa. Queden set jornades i, passi el que passi, hem de lluitar fins al final. Independentment de la classificació, independentment de la distància amb l’objectiu, som l’Olot i ens devem a aquest escut. Per dignitat, per orgull, per amor propi. Anirem a guanyar a Saragossa!

FITXA TÈCNICA

Atlètico Saguntino: Marcos, Kike Torrent ©, Javi, Sana (Ato, 76’), Acevedo (Chabboura, 79’), Pedro, Ketu, Roan, Nacho Ramon, Juanma i Luis Navarro (Esteve, 88’)

UE OLOT: Batalla, Aimar ©, Valverde (Saïdou, 88’), Marc Castells, Ayala, Forgas (Xumetra, 88’), Èric Vilanova, Gonzalo, Urri (Terma, 68’), Josep Cerdà (Manel, 74’) i Bigas.

Gols: 1-0, Nacho Ramon (87’).

Àrbitre: Alberto Lou Ballano. Ha expulsat a Marc Castells per doble TG.

Incidències: partit correspondent a la jornada 27 del campionat de lliga del grup 3 de Segona RFEF amb la presencia d’uns 700 espectadors al Nou Camp de Morvedre.

Leave a Reply