PRÈVIA J28: Un acte de fe

La Unió Esportiva Olot visita aquest diumenge el Deportivo Aragón (11.30h, Aragón Deporte) amb la voluntat de trencar la mala dinàmica de resultats i acostar-se una mica més a l’objectiu desitjat per a tots. Blázquez perd Castells novament per sanció però recupera Èric Callís, Ot Serrano i Eloi Amagat, absents en l’última convocatòria. Escenari de bon record amb una victòria solvent en el debut de Xumi. 

No hi ha temps per perdre. La lliga no dóna treva i el marge de maniobra s’esgota. Després de tres derrotes consecutives, és l’hora de fer un gir de timó i retornar als resultats positius. Queden set partits i no podem esperar més, hem de sumar de tres en tres per apropar-nos a la permanència. No hi ha excuses, només val la victòria i ens hi hem de deixar la pell. Des del minut zero fins al temps afegit, ja ho vam comprovar a Sagunt que cada minut i cada acció esdevé transcendental. Hi haurà novetats en l’expedició com el retorn d’Èric Callís (sancionat) i Eloi, amb molèsties en l’última sortida. En canvi, Marc Castells queda fora per l’expulsió a Morvedre.

El rival d’aquest diumenge és el Real Zaragoza Deportivo Aragón, filial del Real Zaragoza fundat l’any 1962 amb el nom de Club Deportivo Aragón. Compta amb quatre campionats de Tercera Divisió (1982-83, 1995-96, 2006-07 i 2021-22) i més d’una vintena de temporades a Segona Divisió B, coincidint un parell d’anys amb el primer cicle de la UE Olot a la divisió de bronze. A les ordres d’Emilio Larraz, que viu la segona etapa com a tècnic del filial després d’entrenar al CD Ebro i el Racing de Ferrol, el curs passat van aconseguir l’ascens a Segona RFEF com a campions del grup aragonès. A la classificació trobem el filial aragonès ocupa la novena posició amb 37 punts i un balanç de 10 victòries, 7 empats i 10 derrotes. Ha marcat un total de 28 gols i n’ha encaixat 31. A casa seva, les xifres són 7 victòries, 4 empats i 3 derrotes. El màxim golejador és Guillem Naranjo, que ja porta 10 gols i és el segon millor anotador del grup.

El partit, corresponent a la jornada 28 del campionat de lliga del grup tercer de Segona RFEF, es disputarà aquest diumenge a les 11.30h a la Ciudad Deportiva del Real Zaragoza. Es podrà seguir en directe per Ràdio Olot i Aragón Deporte. La plantilla olotina sortirà amb bus aquest dissabte després de dinar direcció Saragossa, on descansarà en un hotel del centre de la ciutat. A trencar la mala ratxa per tornar a retallar diferències! Som-hi Olot, ho podem fer!

BAIXES: Castells (sanció), Ferran i Carles (lesió).

La prèvia de Blázquez

“Estem pràcticament a la mateixa distància que quan vam arribar. Ho vam arreglar una mica i ara s’ha empitjorat amb els tres últims partits. Intentarem enganxar una altra bona ratxa”

“Ara el marge d’error és mínim. També és el més bonic de la competició, aquests partits on t’hi jugues tant és quan gaudeixes i si tens bons resultat surts enfortit i amb ganes del següent”

“Hem intentat posar imatges de moments bons que hem tingut en els últims partits. Hem de seguir la dinàmica de partits com el Mestalla i la Peña Deportiva. Hem de donar confiança als jugadors de moltes coses que s’han fet bé. Hem de donar moral i fer-los creure, aquesta plantilla té nivell per guanyar a qualsevol”

“El Deportivo Aragón és un filial diferent, no és el típic de tenir tanta pilota ni joc de posició. Té molt bons jugadors en les transicions, en potència i són d’anar molt ràpid cap a la porteria després de robar”

“Hem de mirar d’estar junts i vigilar l’esquenes, no deixar-los que s’apropin a l’àrea perquè tenen bons jugadors per centrar i bon punta per rematar”

 

 

Precedents

Només un parell de visites a la Ciudad Deportiva del Zaragoza. La primera, del curs 2014-15, es va saldar amb derrota per la mínima (3-2). Millor resultat vam obtenir en el segon i últim precedent, de la temporada 2017-18. Victòria per 0-2 amb gols de Marc Mas i Héctor Simón en el debut de Jordi Xumetra amb la samarreta olotina.

Leave a Reply