Encaparrats (Deportivo Aragón 1-1 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot trenca la mala dinàmica amb un empat de mèrit a la Ciudad Deportiva del Real Zaragoza. El Deportivo Aragón s’ha avançat ja a la represa amb una genialitat de Rastrojo, però Ernest Forgas ha situat un empat que feia justícia al marcador. Bona imatge i millors sensacions per uns olotins que han estat a tocar del triomf. Proper repte, Alzira a casa.

A les portes. La UEO està de pega aquesta temporada, ja que amb un xic més de sort podria portar molts més punts dels que acumula a la classificació. Partit molt solvent a Saragossa amb un convidat inesperat, les fortes ratxes de vent. Primera meitat força igualada i sense arribades clares a les àrees. Després d’un inici dubitatiu, l’Olot hi ha posat més insistència per la banda de Valverde (bona passada de la mort que Cerdà no pot rematar). Per part aragonesa, només una aproximació important; Rastrojo, amb un tir força ajustat al pal dret de Batalla, que repetia titularitat.

La represa, amb l’Olot amb el vent en contra, ha començat amb una acció de perill dels locals a servei de cantonada. Uns minuts més tard, Rastrojo s’ha inventat un autèntic golàs engaltant des del vertex de l’àrea que ha tocat el pal i s’ha colat a la xarxa olotina (63′). Però avui l’equip no s’ha enfonsat i ha mostrat maduresa i caràcter per capgirar la situació. Més pressió a camp contrari, molta recuperació de pilota i generació de joc per bandes. N’ha robat una Aimar Moratalla a la frontal, la cedeix a Èric Vilanova, que s’inventa una passada filtrada per a Ernest Forgas, que afusella la porteria de Rebollo (74′). Cinquena diana del davanter barceloní, que ha donat ànims i esperances per a la recta final. Monòleg garrotxí de joc i intensitat davant d’un filial que les veia quadrades. Manel Busquets, que ha entrat per Valverde, ha disposat d’un tir escorat que ha pogut blocar Rebollo. Saïdou Bah, de refresc per Cerdà, també l’ha tingut a les seves botes. Però la més destacada ha estat novament per Forgas a centrada d’Aimar. Rebollo, amb bons reflexos, ha endevinat les intencions del punta quan ja cantàvem el segon. Manel tampoc ha pogut aprofitar el refús. Era el minut 89 de partit. Quina llàstima.

Xiulet final amb la sensació que mereixíem els tres punts davant d’un gran filial. S’ha competit notablement amb bones sensacions i gran imatge. Ens quedem amb tot això, més el punt obtingut que ens permet seguir somiant amb la nostra fita. Serà crucial el duel de diumenge vinent a casa contra l’Alzira (17h). Les cartes sobre la taula, tot en joc. Feu-nos costat, és ara o mai!

FITXA TÈCNICA

Deportivo Aragón: Rebollo, Borge (c), (Lucas, 86′), Vaquero, Rastrojo (Conte, 86′), Saturdey, Opere, Isaiah (Javi Hernández, 79′), Naranjo, Juan Sebastián, Pau Sans i Cortés (Vallejo, 70′).

UE OLOT: Batalla, Aimar (c), Valverde (Manel, 64′), Ayala, Forgas, Èric Vilanova, Callís, Gonzalo, Urri, Josep (Saïdou, 78′) i Terma (Eloi, 87′).

Gols: 1-0, Rastrojo (63′), 1-1, Forgas (74′).

Àrbitre: Ciruelos Esteban. Ha amonestat amb TG a Gonzalo, Callís, Urri i Josep Cerdà (UEO).

Incidències: partit corresponent a la jornada 28 del campionat de lliga del grup tercer de Segona RFEF amb la presència d’uns 200 espectadors a la Ciudad Deportiva del Real Zaragoza. 

Fotos: Real Zaragoza

Leave a Reply