Corda per estona (Hércules CF 0-2 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot fa història i conquereix per primer cop el Rico Pérez d’Alacant. Solidesa defensiva i encert atacant amb un Forgas en estat de gràcia, autor d’un doblet amb dos gols pràcticament consecutius a la segona meitat. Els d’Albert Blázquez mantenen distàncies amb els rivals directes i segueixen amb opcions de permanència a falta de quatre jornades. Proper objectiu, CD Ibiza a casa.

Més vides que un gat. Aquest Olot no deixa de sorprendre’ns i està encaparrat en demostrar-nos que vol mantenir-se a la categoria. En un escenari imponent com el Rico Pérez, els jugadors han tret la seva millor versió per signar un triomf de prestigi. Primera meitat molt seriosa a nivell defensiu, concedint només una ocasió al conjunt local, un tir de Míchel que Batalla ha aturat amb seguretat. A l’altra banda, la UEO ha donat més sensació de perill, sobretot per la banda de Víctor Valverde, amb un tir ajustat i una picadeta força a prop del travesser. També l’ha tinguda Ernest Forgas després d’una bona combinació entre Urri i Manel Busquets. Sensacions positives abans de marxar camí de vestidors.

L’Hércules, a prop de la zona de play-off, ha sortit a la represa disposat a quedar-se amb els tres punts. Una rematada de cap ben intencionada i una doble acció amb sortida decisiva de Batalla han donat un petit ensurt a la defensa olotina. Però l’amenaça ha durat poc; l’Olot s’ha posat el mono de treball i ha començat a robar a camp contrari. Intensitat i agressivitat per trepitjar àrea rival amb un xut de Valverde que ha salvat Carlos Abad in-extremis. Els olotins seguien pressionant de valent i han trobat la recompensa. Recuperació d’Èric Vilanova, passada per a Forgas i aquest supera el porter per sota les cames (71’). En moment dolç el punta barceloní, que no es conformava només amb una barraca. Conducció endimoniada de Valverde per banda, la posa per a Forgas que desvia la trajectòria i la clava a la xarxa local (75’). Novena diana de l’Ernest a la lliga, la cinquena en els últims tres partits. D’aquí al final, sacrifici i solidaritat per mantenir el zero a la porteria. Imperials per dalt Ayala i Gonzalo i molt fiables Callís i Bigas als laterals. Una victòria coral en un escenari de gala.

Queden quatre jornades i seguim a quatre del play-out. Però ara amb més moral i confiança per retallar punts en les properes setmanes. Començant per diumenge, diada de Sant Jordi, quan rebrem el CD Ibiza a l’Estadi Municipal (12h). Avui hem fet un gran pas, diumenge cal fer-ne un altre. I us convoquem a tots, aquests jugadors s’ho mereixen!

FITXA TÈCNICA

Hércules CF: Carlos Abad, Felipe, Alvarito, Raúl ©, Mario Gómez, Sandro (Jean Paul, 63’), César (Maxi, 76’), Luque Jr, Retuerta, Artiles (Salah, 72’) i Míchel.

UE OLOT: Batalla, Valverde (Xumetra, 86’), Ayala, Forgas, Èric Vilanova, Callís, Gonzalo, Urri, Manel (Saïdou, 78’), Bigas © i Terma (Eloi Amagat, 60’).

Gols: 0-1, Forgas (71’), 0-2, Forgas (75’).

Àrbitre: Alejandro Clemente Ortuño.

Incidències: partit correspondent a la jornada 30 del campionat de lliga de grup tercer de Segona RFEF amb la presencia d’uns 3000 espectadors al José Rico Pérez d’Alacant

Leave a Reply