PRÈVIA J32: Guanyar vida

Després de l’ensopegada a casa en l’últim partit, la Unió Esportiva Olot vol aferrar-se a les opcions de permanència amb una victòria al camp del RCD Mallorca B (diumenge, 12h). Un filial ja descendit però farcit de joves amb talent i projecció per fer el pas a categories superiors. Blázquez té les baixes per lesió de Josep Cerdà i Aimar Moratalla en l’antepenúltima jornada del campionat. 

Que no acabi aquí. L’Olot vol seguir lluitant per la salvació fins al final i és per això que només val el triomf aquest cap de setmana a Son Bibiloni. L’última desfeta a l’Estadi contra el CD Ibiza ha minvat les possibilitats d’acostar-se a l’objectiu quan queden tres jornades per finalitzar la lliga. Però mentre hi ha vida hi ha esperança i mentre els números siguin possibles, la UEO s’ha d’esforçar al màxim per intentar fer-los quadrar. Són tres finals i s’han de guanyar totes tres per somiar amb la gesta. Per aquest diumenge, Blázques no podrà comptar amb Josep Cerdà, operat aquesta setmana de l’adductor, ni tampoc amb Aimar Moratalla, lesionat a l’espatlla.

El rival d’aquest diumenge és el RCD Mallorca B, filial del RCD Mallorca i fundat l’any 1967. Un filial que majoritàriament ha transitat per la Tercera Divisió (17 temporades) i la Segona Divisió B (18 temporades). També va tastar la categoria de plata del futbol estatal el curs 1998-1999 i actualment és, com l’Olot, un recent ascendit a Segona RFEF. Des de fa quatre temporades el tècnic és Julián Robles, ex-futbolista professional amb pas per RCD Mallorca, Valladolid o Sabadell. Un Mallorca B que ocupa la penúltima posició amb 26 punts i ja ha consumat el seu descens a Tercera RFEF. Atresora un balanç de 6 victòries, 8 empats i 17 derrotes amb 19 gols a favor i 38 en contra. Com a local, les xifres són de 5 victòries, 5 empats i 5 derrotes. Tovar, Diabaté i Gálvez són els màxims golejadors amb 4 dianes cadascun.

El partit, corresponent a la jornada 32 del campionat de lliga del grup 3 de Segona RFEF, es disputarà aquest diumenge a les 12h del migdia a la Ciudad Deportiva Antonio Asensio i es podrà seguir per Ràdio Olot Esports i per l’streaming del RCD Mallorca (Youtube). Hem de tornar amb els tres punts de l’illa! Som-hi Olot, fins al final!

BAIXES: Josep Cerdà i Aimar (lesió)

La prèvia de Blázquez

“Afrontem el partit com tots els altres, amb la ment centrada en guanyar els tres punts i treure una altra victòries de les Illes Balears, que sempre ens ha costat. Hem d’agafar moral per a les següents setmanes”.

“Aquesta setmana hem estat fotuts, a partir de dijous he vist la gent animada i s’ha entrenat molt bé. Demanem que es parli al camp i es vegi que ens activem entre nosaltres, això ens acostarà a la victòria”.

“L’any que portem i la situació ens crea por i inseguretat, això ens fa estar malament. Pot ser que sigui el partit que ho marqui tot i ens hem de treure les pors i anar a jugar, que és el que ens agrada”.

“Sembla que l’equip fa un pas endavant quan està al límit. En canvi, quan estem a un pas de sortir i d’estar més a prop de l’objectiu és quan ens entra la por. Hem d’animar-nos entre tots per agafar confiança i guanyar”.

“Jo crec que guanyant els tres partits no baixes directament. Amb la segona volta que estem, si arribem a 41 punts, no ens mereixeríem baixar. Hem d’aconseguir-los com sigui, no he fet números i també depens una mica dels altres”.

“RCD Mallorca B: té bons jugadors, és un equip molt jove, un filial que sempre puja i baixa. A vegades pequen d’aquestes individualitats, les ajudes potser no són tan treballades. El seu objectiu és arribar a Primera Divisió i tenen molta qualitat, si tenen un bon dia són capaços del millor. Segur que aniran a guanyar per ells mateixos”

“Ara més que mai s’ha de veure qui vol ser futbolista i fer un pas endavant en aquests moments complicats” .

Precedents

Només una visita de l’Olot a Son Bibiloni. Va ser el curs 2014-15 amb repartiment de punts (1-1). L’olotí Óscar Sielva va marcar el gol de la UEO.

Leave a Reply