Massa cruel (UE OLOT 0-1 CF Badalona Futur)

Derrota cruel de la Unió Esportiva Olot en l’últim partit del curs a l’Estadi Municipal. Ja sense cap tipus de pressió, bona actuació i grans ocasions dels olotins, especialment per a Víctor Valverde i Forgas, però sense trobar el premi del gol. Sí que l’ha trobat el Badalona Futur just en temps de descompte, quan Altube ha aprofitat una errada defensiva per anotar la diana de la victòria. Agraïment als 918 que ens han acompanyat en una matinal amb donació de sang, rebuda als campions del futbol base i reconeixement al futbol social amb Marlex. 

Maleïts. Ni en l’últim partit a l’Estadi, ni en el dia que ja no ens jugàvem res a nivell classificatori, ni en un duel on el joc de l’Olot ha brillat amb llum pròpia no hem aconseguir els desitjats tres punts per acabar a casa amb bon regust de boca. Primera meitat igualada amb arribades més perilloses del Badalona Futur; primer Fran Carbia i després Segura amb un tir creuat. Ha engegat la maquinària la UEO amb protagonisme de Forgas, que ha tingut un 1×1 molt clar davant Álex Sánchez i després un xut enverinat des de la distància. Abans del descans, dues més de molt bones per a Valverde, que ha marxat de tothom però ha definit suau i centrat davant del porter. Abans, el figuerenc havia disparat al pal en una altra bona acció personal.

Encara més bon futbol i productivitat ofensiva de l’Olot a la represa. Fent mal per la banda d’Arnau Forés, primera titularitat per al jove de Sant Gregori, que ho ha aprofitat amb nota. Ocasions per al mateix Forés, una mitja volta de Forgas i un tir al pal d’Ot Serrano, un altre dels destacats que tornava a l’onze titular. Semblava que havia de caure el gol, i més després d’una oportunitat d’or per a Valverde, que ha rematat al cos d’Álex gairebé dins l’àrea petita. Però el tram final ha estat un reflex de la temporada i l’Olot ho ha pagat car. El duel s’ha descontrolat i els badanonins han trobat forats a les esquenes. Just quan es complia el minut 90, centrada al cor de l’àrea amb entrada de segona línia dels atacants visitants, Altube es queda sol i no perdona davant d’Arnau Fàbrega. Molt dur. Dur, injust i immerescut. Però el futbol no va d’ocasions, va de gols.

Tanquem un curs molt difícil a casa amb resultats negatius i un descens de categoria. Farem autocrítica i reflexionarem per tornar més forts i construir un projecte engrescador i, com sempre, de proximitat. Gràcies als més de 900 fidels que no ens han abandonat tot i ser un xoc intranscendent a nivell esportiu. Esperem el vostre suport també durant el curs vinent! Tornarem!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Arnau, Valverde (Xumetra, 85′), Ot Serrano (Terma, 85′), Castells, Ayala, Forgas, Callís, Aspar (Eloi, 73′), Urri, Bigas (c) i Forés.

CF Badalona Futur: Álex, Sergio Cortés, Segura (Barnils, 85′), Andreu Guiu, F. Carbia (Peke, 75′), Facu García, Merchán (Altube, 75′), Mateo (Édgar, 60′), Torras (Juan Fernández, 60′), Xavi Molina i Xiker.

Gols: 0-1, Altube (90′).

Àrbitre: David Ruiz Esquinas. Ha amonestat a Bigas, Aspar, Urri, Eloi i Callís (UEO) i a Xavi Molina i Merchán (BDN)

Incidències: partit corresponent a la jornada 33 del campionat de lliga del grup 3 de Segona RFEF amb la presència de 918 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot. Reconeixement als equips campions del futbol base com Sènior Femení, Juvenil A, Benjamí D, Benjamí i Aleví D. Visita del patrocinador del futbol social Marlex i servei d’honor d’en Miquelet, usuari de la residència La Caritat d’Olot i gran aficionat del nostre club.

 

Leave a Reply