Fi del trajecte (AE Prat 3-1 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot s’acomiada de la categoria amb una derrota al Sagnier en un partit intranscendent pels dos equips. Molt bona primera meitat amb joc vistós, gol de Forgas i grans ocasions com la d’Urri. Els pratencs han empatat al descans mitjançant Uri González i han remuntat a la represa amb dianes a pilota aturada; primer Elhadji a servei de cantonada i després Padilla de falta directa. S’acaba així una temporada dura i complicada que ha comportat del club el descens a Tercera RFEF. 

Com si fos un reflex de la temporada, l’Olot no ha pogut tancar el curs amb un bon gust de boca i ha marxat del Sagnier amb un altre resultat negatiu. És la quarta derrota consecutiva que ha tacat una segona volta prou bona a nivell de trajectòria però insuficient per quedar-nos a la categoria. Sense res en joc, més enllà de l’orgull i l’honor, els olotins han disputat una primera meitat notable. Bona circulació de pilota i arribades constants a l’àrea de Mujika, especialment a les botes d’un Forgas omnipresent en atac. També ha destacat el gironí Arnau Forés, avui reconvertit en una nova posició per ell, la de lateral dret. L’Olot ha obert la llauna en una acció poc habitual aquest curs; servei de córner de Víctor Valverde i rematada de cap d’Ernest Forgas, que ha firmat el seu onzè gol (30′). Poc després, Mujika ha salvat sota pals una arribada claríssima d’Albert Orriols “Urri” després de la bona assistència de Forgas. I del possible 0-2 hem passat a l’1-1 i en el minut psicològic, just abans del descans. Uri González, lliure de marca al segon pal, ha aprofitat una centrada des de la banda esquerra per endreçar-la a la xarxa (45′).

A la represa el Prat ha fet un pas endavant i l’Olot ha perdut control i fluïdesa amb la bola. Dues ocasions de Molina, que ha entrat de refresc, han posat en alerta als garrotxins. Just abans Blázquez ha donat entrada a Martí Coderch, davanter juvenil que debutava a Segona RFEF i que ha mostrat bones maneres. Però el perill era a l’altra àrea i Elhadji ha fet valer la seva corpulència per anotar el segon a servei de córner, ben tancadet i superant la sortida d’Arnau Fàbrega (56′). Per si no n’hi havia prou, magistral llançament de falta de Padilla des de la frontal per ampliar les diferències (65′). Tot i una bona incorporació d’Ayala a l’atac i més pilota amb l’entrada d’Èric Vilanova i Terma, ens ha costat reaccionar a aquestes dues bufetades i no hem trobat la manera de tornar a entrar dins del partit. Un altre del planter, en aquest cas del filial, l’amerenc Jordi Manzano, també ha tingut els seus minuts en la recta final.

Ara sí que s’ha acabat. Temporada dura i complicada en la qual no hem trobat la regularitat de resultats ni tampoc l’estabilitat a la banqueta. Ho paguem car amb un descens de categoria que ens obligarà a competir a Tercera RFEF. És hora d’aixecar-nos, de tornar-nos a engrescar i de fer un projecte atractiu per buscar el retorn el més aviat possible. I per tot això us necessitem al nostre costat des del primer dia!

FITXA TÈCNICA

AE Prat: Mujika, Valentín (Coro, 45′), Pau Rosales, Pau Salvans, Javi Martos, Padilla (c) (Adri Díaz, 66′), Adri Rivas, Elhadji (Aliou, 66′), Àlex Pla (Molina, 45′), Uri i Bakary (Musa, 60′).

UE OLOT: Arnau, Valverde, Ot Serrano (Manzano, 81′), Castells (Èric Vilanova, 69′), Ayala, Forgas, Aspar, Urri (Terma, 69′), Bigas (c), Saïdou (Coderch, 55′) i Forés.

Gols: 0-1, Forgas (29′), 1-1, Uri González (45′), 2-1, Elhadji (56′), 3-1, Padilla (65′).

Àrbitre: Óscar Sauleda Torrent. Ha amonestat amb TG a Uri i Padilla (Prat) i a Arnau Forés (UEO).

Incidències: partit corresponent a la jornada 34 del campionat de lliga del grup 3 de Segona RFEF amb la presència d’uns 500 espectadors al Municipal Sagnier. 

Leave a Reply