PRÈVIA J34: Que sigui un bon comiat

La Unió Esportiva Olot diu adéu a la categoria amb la visita al camp de l’AE Prat (diumenge, 12h). Dos rivals ja descendits que lluitaran per l’honor en l’última jornada del campionat de lliga. Albert Blázquez, sense Manel ni Gonzalo, espera tallar la mala dinàmica de tres derrotes consecutives per acabar el curs amb bon regust de boca en un camp on històricament no se’ns ha donat gens bé. 

Fi de trajecte. Ha estat una temporada dura, difícil i complicada en la qual l’Olot no ha pogut sortir en cap moment de la zona de perill. Un cop consumat el descens a Mallorca, l’equip tampoc va poder respondre amb una alegria i va caure, això sí de manera injusta, davant del Badalona Futur a l’Estadi. Aquest diumenge és l’últim ball, la darrera estació de l’etapa del club a Segona RFEF. I hem d’acomiadar-nos amb bona imatge i bon resultat. Mirar-nos als ulls i sentir-nos amb la consciència ben tranquil·la d’haver-ho donat tot fins al final. Gonzalo Pereira i Manel Busquets no arribaran per a la cita i es sumen a les absències d’Aimar Moratalla i Josep Cerdà.

L’Associació Esportiva Prat, fundada l’any 1945, ha competit en categories territorials durant bona part de la seva història. Aquesta tendència dóna un gir a partir dels anys 2000, quan els del Sagnier ja comencen a ser un habitual de Tercera Divisió i fins i tot de Segona B i ara Segona RFEF, on hi han participat amb assiduïtat en els últims cursos.  Aquesta és la vuitena campanya de Pedro Dólera a la banqueta de l’AE Prat, un dels tècnics de referència del futbol català. Un AE Prat, també ja descendit matemàticament, que suma un total de 38 punts amb 9 victòries, 11 empats i 13 derrotes i amb 31 gols a favor i 42 en contra. Els dos màxims realitzadors del conjunt potablava són Eljhadi Bandeh (6 gols), que comparteix vestidor amb el seu germà i ex-Olot Musa Bandeh, i Pau Salvans (6 gols).

El partit, corresponent a la jornada 34 i última del campionat de lliga del grup 3 de Segona RFEF, es disputarà aquest diumenge a les 12h del migdia al Municipal Sagnier del Prat de Llobregat i es podrà seguir en directe per Ràdio Olot i per l’APP de FootballClub. Acomiadem-nos amb tres punts i un bon paper! Som-hi!

BAIXES: Gonzalo, Manel, Josep i Aimar (lesió)

La prèvia de Blázquez

“És una situació difícil però ens ho hem d’agafar com un partit més i anar a buscar els tres punts. Anirem al Prat a guanyar per mirar d’acabar la temporada amb una victòria i amb mitjanament bons números a la segona volta”

“Sabem que els dos equips hem fet malament les coses, anem a acabar-ho de la millor manera possible i oblidar aquest any per centrar-nos en el següent”

“Hem preparat la setmana al camp del Morrot per deixar les coses clares de com volem jugar i defensar”

“Segurament hi haurà canvis a l’onze condicionats pel camp i per la gent que ha jugat menys minuts. Que es rebel·lin i facin un bon partit de cara a la temporada vinent. Hem de mirar per la professionalitat i la seriositat, agafar-nos-ho com un repte individual”

“AE Prat: estan acostumats a estar allà baix i mai acaba baixant. És un bon equip, bon bloc que intenta jugar tot i la superfície de joc. Té molt bons jugadors com Musa, Àlex Pla o Valentín, gent contrastada a la categoria. Es fan forts al seu camp però intentarem treure’n els tres punts”.

Precedents

Cinc empats i tres derrotes és el balanç de la UEO al Municipal Sagnier. L’última visita olotina, del curs 2020-21 a Segona B, es va saldar amb un repartiment de punts (0-0).

Leave a Reply