Marc Roquet (Tona), el primer fitxatge del nou Olot

El davanter vigatà es converteix en el primer reforç per al nou projecte de la Unió Esportiva Olot a Tercera Federació. Roquet, de 21 anys, prové de la FUE Tona, amb qui s’ha estrenat a la categoria marcant 7 gols després de destacar a l’AE Manlleu. Atacant esquerrà de molta qualitat i lluita que aportarà mobilitat i recursos ofensius al conjunt de Pedro Dólera. 

Marc Roquet Leiva (Vic, 04-04-2002) es va formar al futbol base de l’AEC Manlleu fins a l’etapa juvenil, en la qual va marcar 14 gols a Lliga Nacional. Va ser en el curs 2020-21 quan amb 18 anys va debutar al primer equip manlleuenc, que competia a Primera Catalana. Va disputar tres partits i va marcar un gol per fer un salt definitiu el curs següent (2021-22). El davanter osonenc va explotar a la categoria amb 12 gols en 26 partits disputats, xifres que no van passar desapercebudes a d’altres clubs de la comarca com la FUE Tona. La temporada passada, Roquet va debutar a Tercera Federació amb els tonencs i va signar 7 gols en 29 partits i quasi 2.000 minuts de joc.

Es tracta d’un atacant que pot jugar de davanter, segona punta o partint des d’una de les dues bandes. És esquerrà i té molt bon xut amb la seva cama bona. Jugador vertical que li agrada associar-se, venir a rebre i també pot córrer a l’esquena dels centrals. Un futbolista jove que ha fet un molt bon any i que té un gran marge de creixement.

Roquet és la primera incorporació del nou projecte 2023-24 amb Pedro Dólera a la banqueta. Benvingut a la casa, Marc! Sort, èxits i molts gols!

Declaracions de Marc Roquet

“Molt content i il·lusionat per unir-me a a aquest club. Olot és un històric del futbol català i ja tinc ganes de jugar-hi”.

“Crec que és un projecte engrescador i que es poden fer coses maques. El futbol no sempre és A o B però pot ser un any on ens podem divertir”.

“Al final, intentaré aportar tot el que em demani el míster. Intentaré donar el màxim de mi, aportant joventut, treball i gol per tal que l’equip pugui tenir opcions de tot”.

Foto: Àlex Rodríguez

Leave a Reply