Marc Mas (CD Ibiza) tornarà a fer gols a l’Estadi

El davanter silenc, de 33 anys, esdevé el segon reforç de la Unió Esportiva Olot per a la nova temporada. Segona etapa al club de Marc Mas, golejador contrastat a la categoria que va marcar 31 dianes en l’ascens del 2017 a Segona B. Després de passar per Suècia, Linares, La Nucía i CD Ibiza, el selvatà torna a prop de casa per liderar l’atac olotí. 

Marc Mas Costa (Sils, 01-06-1990) porta el gol a la sang i ho ha demostrat al llarg de la seva trajectòria. Format entre els planters del Girona i l’Espanyol, va passar per clubs del futbol català com Cassà, Badalona, Llagostera, Sant Andreu o Figueres abans de fer el salt al futbol estatal amb Guadalajara i Betis B. Després va tornar a Catalunya amb Badalona i CF Peralada, on va clavar 21 gols a Tercera Divisió. Però el seu millor any estava per venir i el va completar signant per la UEO. A les ordres de Ramon Calderé, va marcar 31 gols que van esdevenir determinants per ascendir a la divisió de bronze. El silenc va estar dues temporades més amb l’Olot a Segona B anotant 16 gols (9+7). En la seva etapa a la Garrotxa, doncs, va jugar un total de 115 partits i va marcar 47 gols. Tot seguit va provar sort al GIF Sundsvall de Suècia abans de tornar a Segona B amb el Linares i després a Segona RFEF amb La Nucía i CD Ibiza, el seu últim club amb el qual ha descendit de categoria.

No el descobrirem ara, Marc Mas és un davanter dinàmic amb un gran olfacte, que també pot caure a bandes (com ho va fer a l’Ibiza), que s’associa bé i està ben dotat tècnicament. Un jugador letal dins l’àrea, rematador nat amb un 1×1 exquisit que ens ha d’ajudar amb el seu instint depredador, a més de l’experiència i ofici que ha anat adquirint en aquests anys.

I nosaltres encantats de tornar-te a tenir aquí, Marc! Per molts més gols a l’Estadi!

Declaracions de Marc Mas

“Estic molt content i il·lusionat de poder tornar a vestir la samarreta de l’Olot. Des que vaig marxar sempre he tingut clar que algun cop la tornaria a vestir i crec que ara és el moment”.

“Veig un projecte semblant al del meu primer any aquí. Un projecte il·lusionant, engrescador i que si es fan les coses ben fetes i pas a pas hi tindrem molt a dir”.

“Crec que a diferència de quan ja vaig estar aquí, ara puc aportar més experiència tant dins com fora del camp”.

“Els meus objectius són tornar a gaudir al camp de l’Olot i intentar pujar de categoria. Està clar que en la meva posició l’objectiu és fer gols, però sobretot és competir i aportar experiència per ajudar als companys”.

Leave a Reply