Pau Juvanteny (FUE Tona), un plus d’energia al mig del camp

La Unió Esportiva Olot torna a pescar a Tona amb l’arribada de Pau Juvanteny, migcampista de 23 anys que ja ha tastat la Segona B amb el Llagostera. Juvi, natural de Torelló, arriba per donar un altre aire a la zona ampla amb intensitat i desplegament. Quarta cara nova després de Marc Mas, Joan Maynau i Marc Roquet, el seu company al conjunt osonenc.

Pau Juvanteny Costa (24-06-2000, Torelló) es va formar al planter de la UE Llagostera, amb el qual va jugar a Lliga Nacional en la seva etapa juvenil i després a Primera Catalana amb el seu filial. Amb 20 anys va debutar a Segona B vestint la samarreta del Llagos i disputant 6 partits. El curs següent (2020-21) en va disputar 9 i a meitat de la temporada posterior (2021-22) va anar cedit al Peralada de Tercera Divisió, on va participar en 13 partits. L’any passat va firmar per la FUE Tona, més a prop de casa, i ha tingut un pes important amb 31 partits, 28 com a titular, i 4 gols anotats, xifra prou rellevant per ser un migcampista no de caire ofensiu.

Es tracta d’un perfil de pivot defensiu ja prou bregat a la categoria tot i la seva joventut. Un jugador molt complert, agressiu i intens sense pilota que abraça molt de terreny amb el seu físic. Un futbolista que vol seguir creixent i que ha mostrat molta il·lusió per venir a Olot. Una peça que ha de ser important en els esquemes de Pedro Dólera.

Benvingut a la Garrotxa, Pau! Sort i encerts en la nova etapa!

Declaracions de Pau Juvanteny

“Estic molt content de poder formar part d’aquest projecte. L’Olot és un club referent de la categoria i crec que podem fer grans coses si treballem bé”.

“Serà un projecte molt ambiciós en el qual hauré de donar el màxim de mi per a poder tenir un lloc a l’equip”.

“Hi haurà molta competència, això ens farà millorar dia a dia”.

“Sóc un jugador molt treballador i que m’ho deixo tot dins del camp. Puc aportar intensitat, joc aeri, arribada a l’àrea i algun gol”.

Foto: Àlex Rodríguez

Leave a Reply