Joan Maynau (Sant Andreu) reforça la banda esquerra

Després de Marc Roquet i Marc Mas, la Unió Esportiva Olot aposta pel tossenc de 27 anys amb molt recorregut a Segona B, sobretot a les files de la UE Llagostera. Maynau arriba procedent del Sant Andreu, amb qui ha pujat a Segona Federació, i és un futbolista esquerrà de potència i profunditat que pot ocupar tota la banda. 

Joan Maynau Pujals (Tossa de Mar, 29-03-1996) es va formar al Badalona juvenil abans de saltar a la UE Llagostera, club en el qual va estar quatre temporades seguides i va debutar a Segona B. Va destacar en el curs 2019-20 i va cridar l’atenció del Racing de Santander, on les lesions li van fer la guitza i no va poder gaudir de continuïtat (6 partits) i va tornar a Llagostera a mitja temporada. L’any següent va jugar al Figueres de Tercera Federació i en el passat mercat d’hivern va firmar pel Sant Andreu, on ha participat en 9 partits i ha aconseguit l’ascens a Segona Federació.

Lateral esquerre de llarg recorregut que també pot actual com a extrem. Jugador sacrificat amb bon físic, potència i bona centrada. Aportarà profunditat, velocitat i última passada, a més de molta experiència a Segona B (70 partits).

Benvingut al club, Joan! Tenim camp per córrer junts!

Declaracions de Joan Maynau

“Estic content de firmar per l’Olot, és una llàstima que hagi baixat de categoria ja que és un club que per història, instal·lacions i afició es mereix estar més amunt”.

“Hem d’intentar fer una bona campanya a nivell esportiu i intentar ascendir de categoria com ja s’ha fet en les últimes dues vegades”.

“Puc aportar verticalitat, profunditat, esperit de sacrifici, última passada i si m’animo també puc fer algun gol”.

Foto: Judit Andreu – UESA

Leave a Reply