Roger Barnils (CF Badalona) segueix l’operació tornada

El central de Seva, de 29 anys, també escull el projecte de la Unió Esportiva Olot i és el tercer futbolista que torna després de Marc Mas i Pedro del Campo. Procedent del Badalona i amb bona trajectòria a Segona B, Barnils aportarà poder aeri i fiabilitat defensiva al conjunt de Pedro Dólera. L’heroi de la salvació del 2018 va jugar quatre cursos a la Garrotxa amb gairebé un centenar de partits. 

Roger Barnils Crusats (27-05-1994) es va formar a l’AEC Manlleu, debutant amb 18 anys a Tercera Divisió (2012-13). Després va passar per Llagostera, Sevilla Atlético i Prat abans de firmar per la UE Olot. L’osonenc va estar quatre temporades a Segona B amb 95 partits disputats i 9 gols marcats, xifra prou meritòria per un defensa. Un d’aquests ens quedarà sempre gravat a la retina, el que ens donava la salvació del curs 2017-18 en l’últim minut de de l’última jornada contra l’Elche CF. Amb el descens a Tercera, Barnils va fer les maletes per jugar al CD Ibiza de Raúl Garrido i el curs anterior ha estat a les files del CF Badalona Futur, on ha disputat 23 partits, 19 com a titular.

Ja el coneixeu tots, futbolista corpulent amb gran joc aeri que tant pot jugar de central com de pivot defensiu. Bona sortida de pilota, contundència, intensitat i un do innat per marcar gols en accions d’estratègia. Arriba en la seva plena maduresa futbolística i amb total coneixement del club, encaixant perfectament amb els valors i amb la filosofia de proximitat.

Ben tornat a casa, Barni! Encara ens queden moltes pàgines per escriure!

Declaracions de Roger Barnils

“Molt content de tornar a Olot, a la casa on vaig estar-hi quatre temporades. Molt feliç, amb moltes ganes de començar la nova etapa i il·lusió de tornar a aquest club que tants bons records i tanta estima guardo”

“Tinc il·lusió per fer una bona temporada i aconseguir l’objectiu. Tinc ganes de veure l’Estadi ple i que la gent d’Olot ens animi per aconseguir l’ascens. Arribo amb moltes ganes de tornar a viure el futbol que vam viure aquí”

“Aportaré la meva experiència i ganes de tornar l’Olot on es mereix, també per transmetre il·lusió a tota la gent nova. Olot és un club molt gran i que es mereix estar a Segona RFEF, ho donarem tot per tornar-hi i ho demostrarem sobre el camp”. 

Leave a Reply