Noel Alimentaria renova com a patrocinador principal de la Unió Esportiva Olot

Serà la tercera temporada que el grup d’alimentació garrotxí, líder en el seu sector a nivell estatal, patrocina el primer equip de la Unió Esportiva Olot, que lluirà la marca per tots els camps de la Tercera Federació. Joan Boix, director general de Noel Alimentaria, i Joan Agustí, president de la UE Olot, han escenificat l’ampliació d’un acord entre dues entitats de proximitat que comparteixen filosofia i valors.  

El director general de Noel Alimentaria ha destacat els valors socials del projecte de la UEO: “La UE Olot representa una filosofia i uns valors que, per a nosaltres, són exemplars. Més enllà del primer equip, la manera com enfoquen el futbol formatiu de base, la seva clara aposta per la sostenibilitat i la responsabilitat social implicant-se en projectes com el de la Fundació Integra, el seu compromís amb la ciutat i la comarca, o la dedicació absoluta que demostren els membres de la seva junta directiva; el fan un club únic i un actiu de gran valor a qui, des de Noel, volem seguir donant suport.”

Per a la seva part, el president de l’Olot, Joan Agustí, assenyala la importància d’aquesta signatura, que beneficiarà a les dues parts amb més visibilitat: “És una  renovació fantàstica i que ens dona força, Noel és molt generós amb l’Olot. A més de la part econòmica, en l’acord també hi haurà una part interactiva amb el seu departament de màrqueting. Donarem publicitat a la marca Noel i també a les seves funcions més socials a través de la Fundació Albert Bosch. És una empresa que té un component social molt important, està implicada en el càncer infantil, en investigació mèdica i és una empresa que té altres fundacions lligades amb la projecció del talent garrotxí”. 

 

Leave a Reply