Parlem, nou patrocinador del primer equip

La Unió Esportiva Olot ha presentat aquesta tarda un nou patrocinador per al primer equip, que lluirà a la màniga esquerra de la samarreta. Es tracta de Parlem, un operador de telecomunicacions nascut a Catalunya que ofereix serveis integrals de telefonia mòbil, internat, telefonia fixe i televisius. A l’acte hi ha participat el vicepresident de promoció econòmica de la UEO, Dionís Cros, i el director de relacions institucionals de Parlem, Joan Bramon. 

Enric Vila, vicepresident UE Olot

“Es tracta d’una empresa arrelada al territori i que parla el mateix llenguatge que nosaltres amb serveis de proximitat, que és el que demana el mercat”

“La seva filial XARTIC, molt coneguda a la Garrotxa, ja ha col·laborat amb l’Olot i l’hem tingut un parell de temporades donant avantatges als socis del nostre club. Ara, Parlem fa un pas més i escala com a patrocinador”

“Aquest acord de col·laboració ens genera il·lusió i compromís per seguir el nostre camí a nivell de projecte, ja que el patrocini va molt més enllà d’estampar el logotip a la samarreta”

“Aquest projecte està molt viu i això es percep amb el suport de patrocinadors, col·laboradors publicitaris i socis”

Joan Bramon, director de relacions institucionals de Parlem

“Som una operadora catalana i el que volem és ajudar el nostre territori i que vagi endavant. És un plaer col·laborar amb la Unió Esportiva Olot a nivell de Parlem tal i com hem fet des de XARTIC”

 

Leave a Reply