El lateral dret Marco Gil, cedit pel Girona FC a l’Olot

La Unió Esportiva Olot incorpora Marco Gil en qualitat de cedit per part del Girona FC. El lateral vallesà, de 19 anys, ha competit a categories importants amb el juvenil gironí i està preparat per fer el salt a Tercera Federació. Futbolista polivalent amb recorregut i criteri que aportarà més alternatives a la banda dreta del conjunt de Pedro Dólera. 

Marco Gil Hernández (03/08/2004, Cerdanyola del Vallès) es va formar al club de la seva ciutat, on va jugar onze temporades en categories de formació. En la seva etapa com a juvenil va fer el salt al Girona FC, competint a Lliga Nacional i a Divisió d’Honor en els tres últims cursos. Aquest estiu estava fent la pretemporada amb el Girona B, amb el qual ja ha disputat alguns amistosos. Jugador de llarg recorregut que va començar com a extrem i s’ha anat reciclant com a lateral dret. Un lateral amb molta arribada, bona centrada i, tenint en compte la seva edat, amb marge de millora a nivell defensiu. Gil aportarà amplitud i profunditat al carril dret per dotar de més recursos a la plantilla de Pedro Dólera.

Benvingut al club, Marco! Esperem que sigui una gran temporada per a tots!

Declaracions de Marco Gil

“Arribo amb molta il·lusió i ganes de començar, aprendre i conèixer a la resta dels meus companys i cos tècnic per a integrar-me el més aviat possible”

“El projecte m’atrau molt, una barreja de jugadors experimentats amb futbolistes joves i amb l’objectiu de retornar el club a Segona Federació”

“Sóc un jugador polivalent, puc aportar velocitat i resistència, realitzar curses per la banda amb bones arribades a l’àrea contrària i retornar després de l’atac”.

Leave a Reply