Moha Chabboura (Saguntino) també agafa el camí de tornada

La Unió Esportiva Olot augmenta la nòmina ofensiva amb un altre retorn, el de Moha Chabboura., que ja va estar durant un any a la Garrotxa. El davanter de l’Armentera, de 28 anys, té un ampli currículum a Segona B i Tercera i ja ha treballat a les ordres de Pedro Dólera a l’AE Prat. Futbolista dinàmic, incansable i amb olfacte que donarà un plus a l’atac olotí. 

Moha Chabboura Houh (29/01/1995, L’Armentera) va iniciar-se a les files del Girona FC abans de debutar a Tercera Divisió amb la samarreta de la UE Figueres. Aleshores, pas per Llagostera, Pobla de Mafumet, Formentera (11 gols en mitja temporada) i Prat, on va coincidir amb Pedro Dólera. Per Nadal del 2019 va firmar per la UEO, on va participar en 20 partits i va marcar dos gols en el curs escapçat per la pandèmia. En el mercat d’hivern de la campanya següent va sortir al Coruxo gallec (Segona B), per després saltar al Melilla, Cerdanyola i Atlético Saguntino, on ha acabat aquesta última temporada.

Es tracta d’un jugador que destaca per la seva mobilitat i lluita incansable. Intens en la pressió, li agrada associar-se i córrer a l’esquena de la defensa. Defineix bé amb les dues cames i té un bon cacau des de la distància. Un perfil que mancava en la parcel·la ofensiva i que sumarà pòlvora al costat dels Marc Mas, Roquet i companyia.

Ben tornat al club, Moha! Per moltes més tardes de glòria!

Declaracions de Moha Chabboura

“Molt content de tornar, és la meva segona etapa a l’Olot i ja sé el que em trobaré. És un projecte molt ambiciós, a Tercera l’Olot sempre hi té molt a dir i estic molt motivat per formar part d’aquest projecte”

“Ja he estat amb Pedro Dólera al Prat i em coneix bé, els companys també em coneixen. En el context de camp gran que té l’Olot, crec que puc fer mal a l’espai, arribada a l’àrea i puc jugar en qualsevol de les posicions ofensives”

Leave a Reply