Un atac demolidor (UE Castelldefels 2-4 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot sotmet a la UE Castelldefels amb una exhibició de recursos ofensius en una primera mitja hora per emmarcar. Veuen porteria Pablo Ufano, que participa en tres dels quatre gols, Marc Mas per partida de doble i Urri. L’àrbitre xiula dos penals a favor dels locals, un dels quals l’atura Batalla a les acaballes del matx abans que Cano maquillés el resultat. Primera victòria fora de casa i injecció d’autoestima abans d’una setmana apassionant amb Copa Catalunya al Nou Sardenya i visita de l’Hospi.

Canya ofensiva als Canyars. Tota l’efectivitat i punteria que li havia mancat a l’Olot en els últims partits la va trobar aquest dissabte al vespre al Baix Llobregat. Especialment encertats i lúcids en els millors 30 minuts del curs, en el qual l’avantatge es va obrir fins a tres gols de diferència. Marc Mas, en dues ocasions, i Pablo Ufano a la mitja volta ja havien avisat del que estava per venir. Passada llarga fantàstica d’Albert Orriols, controla Ufano i enganxa una volea espectacular directe a la xarxa davant la mirada d’Antonell (16′). Una estona després, penal claríssim de Juanito, que es repenja sobre el mateix Ufano quan anava a rematar la centrada de Marc Mas. El killer de Sils no perdona el 0-2 tot i que el porter local li endevina el costat (27′). La cirereta la posa Albert Orriols “Urri” després d’una acció de força i potència d’Ufano, el millor del partit. Passada de la mort per al vigatà, que controla i etziba un cacau amb l’esquerra per estrenar el seu caseller a la lliga (30′). Tot això en només mitja hora i amb un nou plantejament de Pedro Dólera; un 4-4-2 amb Urri a banda i Chabboura, un altre dels destacats, a l’altre costat. Abans de descans, Acedo retallava distàncies de penal per unes mans d’Uri Ayala a servei de cantonada (46′).

L’inici de la represa va esvair tota possibilitat del Castelldefels d’entrar dins del partit. Chabboura es va inventar una gran acció personal per banda dreta, li serveix un caramel a Marc Mas, que no perdona al primer toc (49′). Doblet del selvatà que ja s’enfila als quatre aquesta temporada. Una segona meitat amb ball de canvis i noves arribades per a Ufano i Roquet per tal d’incrementar la renda. Descans per a homes importants com Pedro, Marc Mas, Uri González i Urri en vista a la setmana frenètica que ens espera. Últimes fogonades dels mariners a les acaballes; un altre penal per mans d’Ayala que aquest cop atura Albert Batalla i finalment, el 2-4 de Carlos Cano en un desajust defensiu (92′).

Feina feta i primers tres punts lluny de la Garrotxa. Un Olot que segueix invictes amb quatre victòries i dos empats, segona posició amb 14 punts i a dos punts del líder, un CE L’Hospitalet que visitarà l’Estadi el proper diumenge a la tarda (17h). Abans, però, dimecres tenim una cita que ens fa molta il·lusió; semifinals de la Copa Catalunya al Nou Sardenya contra el CE Europa de Segona Federació i ex-equip de Pedro Dólera. Molts al·licients i la possibilitat de fer història i plantar-nos a una final catalana. Lluitarem amb tot per aconseguir-ho!

FITXA TÈCNICA

UE Castelldefels: Antonell, Juanito (Finot, 66′), Marimon, Alan (c), Rubén (Álex Alba, 45′), Bobi (Carlos Cano, 45′), Manu González, Pedro, Favio Osorio (Carlos, 76′), Blasco (Mario, 66′) i David Acedo.

UE OLOT: Batalla, Barnils, Juvi, Uri Ayala, Marc Mas (Forés, 72′), Urri (Roquet, 60′), Pedro (c) (Terma, 72′), Pablo Ufano, Uri González (Manzano, 60′), Bigas i Chabboura (Maynau, 66′)

Gols: 0-1, Ufano (16′), 0-2, Marc Mas de penal (27′), 0-3, Urri (30′), 1-3, Acedo de penal (46′), 1-4, Marc Mas (49′), 2-4, Carlos Cano, (92′).

Àrbitre: Paulí Teruel Soler. Ha amonestat a Bigas i Barnils (UEO) i a Alan, Osorio i Carlos Cano (UEC).

Incidències: partit corresponent a la sisena jornada del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera Federació amb la presència d’uns 250 espectadors al Municipal Els Canyars de Castelldefels.