Ufano marca el camí (UE Rapitenca 1-2 UE OLOT)

La Unió Esportiva torna de les Terres de l’Ebre amb tres punts d’or gràcies a un doblet del davanter barceloní. Victòria molt treballada davant d’una Rapitenca de molta rauxa que ha igualat el gol inicial d’Ufano amb una bona acció d’Airam. Bona resposta defensiva a la represa per continuar a dalt de tot de la classificació en la tornada de Bruno Perone a l’onze titular. Proper partit, Reus a casa.

De pic i pala. Així ha definit aquest triomf el míster Pedro Dólera després de l’esforç col·lectiu dels olotins a la Devesa. Els locals han sortit molt endollats amb dues clares ocasions en el primer minut. Ben atent, Batalla, ha evitat qualsevol ensurt matiner. L’Olot s’ha posat les piles i a la primera ja ha vist porteria. Servei de banda de Bigas, pentina Barnils i Ufano posa el cap per obrir el marcador (11′). Millors moments dels garrotxins amb un Maynau molt participatiu i arribant fins a línia de fons. El porter Dan li ha tret el segon al tossenc i també a Marc Mas, que buscava una rosca marca de la casa. La Rapitenca, però, ha demostrat el seu bon moment igualant el resultat. Pèrdua en zona de mitjos, ràpida transició i pilota per Airam, que la clava a prop de l’escaire (36′).

Només començar la segona meitat, oportunitat molt destacada per Airam en possible fora de joc. Ha retallat Batalla i amb tot a favor per marcar l’ha enviat a fora. Però avui era el dia d’Ufano, tocat per una vareta. Centrada per banda dreta de Blázquez, no hi arriba Marc Mas i apareix Ufano al segon pal per empènyer la bola a la xarxa (56′). Hem continuat insistint amb una opció per Arnau Forés, per sobre el travesser. Dólera ha refrescat l’equip amb Roquet, Chabboura i Manzano. L’equip s’ha mostrat molt solvent defensivament en el que era el retorn del central Bruno Perone a l’onze titular després d’una llarga lesió. La Rapitenca ho ha intentat amb joc directe, pilotes a l’olla i jugades d’estratègia, però els olotins s’han mantingut ferms, serens i expeditius.

Una victòria d’alt valor que serveix per treure’s l’espina de l’última desfeta a casa contra el Prat. Demostrem que aquest Olot té una salut de ferro i segueix amb la màxima ambició com a líder de la categoria. Avui, amb Ufano com a gran protagonista, per endur-se els tres punts de la Devesa. Diumenge vinent, a l’Estadi contra el Reus, ja seran figues d’un altre paner. Confiança, caràcter i fe, això és el que Olot es Mereix!

FITXA TÈCNICA

UE Rapitenca: Dan, Carlos, Xavier S., Pachu, Àlex Forés (c), Airam, Vergé (Micula, 85′), Mousa (Lluís Rovira, 43′), Àlex Samper, Adam i Marc B (Arqués, 76′)

UE OLOT: Batalla, Maynau (Chabboura, 60′), Barnils, Blázquez (Roquet, 80′), Marc Mas (Manzano, 80′), Pedro (c), Ufano, Forés, Perone, Uri González (Juvi, 90′) i Bigas.

Gols: 0-1, Ufano (12′), 1-1, Airam (36′), 1-2, Ufano (55′).

Àrbitre: Marcos Fernández Quintero. Ha amonestat amb TG a Pachu (Rapitenca) i a Uri González, Pedro del Campo i Roquet (UEO).

Incidències: partit corresponent a la jornada 11 del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera Federació amb la presència d’uns 400 espectadors a l’Estadi Municipal La Devesa.