Nou conveni de col·laboració amb l’Associació de Donants de Sang – Girona

La Unió Esportiva Olot amplia el teixit social amb l’acord de col·laboració amb l’Associació de Donants de Sang – Girona. S’ha presentat aquest migdia a l’Estadi Municipal, on s’ha inaugurat una pancarta publicitària i s’han explicat els eixos del conveni, que passen per la difusió, participació i solidaritat en les activitats entre les dues entitats. Els grans reptes, conscienciar a la societat de la necessitat de les donacions, especialment de plasma en aquest moment. 

Nuri Fité, directiva àrea social UE Olot

“Ja fa temps que estem vinculats amb el Banc de Sang i Teixits de Catalunya i ara formalitzem un nou conveni amb l’Associació de Donants de Sang de Girona”

“El projecte social de la UE Olot pretén utilitzar el futbol per donar a conèixer valors i causes socials, posar de relleu la participació ciutadana, la solidaritat i el benestar per a tothom”

“El conveni vol fer arribar la necessitat de sang a Catalunya, ajudar a persones que tenen malalties. Volem col·laborar i aportar el nostre granet de sorra des dels canals de difusió del calub i participant en les diverses donacions de sang”

“També inaugurem una pancarta publicitària a l’Estadi Municipal perquè tinguem el missatge sempre present. Volem conscienciar a tots els socis i a tota la base del club de la importància de les donacions.

Jordi Segura, president de l’Associació Donants de Sang – Girona

“Molt contents de signar aquest conveni amb la Unió Esportiva Olot, per a nosaltres és un plaer i suposar fer un pas endavant molt important. Olot és una població capdavantera en molts sentits”

“La campanya principal i el nostre gran repte és el plasma i hem d’aconseguir més donacions. Segur que aquest acord ens ajudarà a ser més visibles i a assolir els objectius”

Joan Agustí, president UE Olot

“Aquest és l’esperit de l’Olot, fer que a través del futbol augmenti la donació de sang. Volem que tots els nostres socis es sentin protagonistes de totes les donacions de sang que organitzem”.