Presentat el partit Càritas contra el Barça Atlètic

Aquest dimecres s’ha fet la presentació del partit solidari que enfrontarà aquest dissabte la Unió Esportiva Olot contra el FC Barcelona Atlètic de Primera Federació. Hi haurà sorteig d’una samarreta signada per Aitana Bonmatí i tota la recaptació anirà destinada a Càritas Garrotxa, amb la qual avui hem renovat el conveni de col·laboració per tretzè any consecutiu. El president de l’entitat benèfica, Carles Oller, ha destacat el valor social del club olotí, implicat en nombroses causes amb associacions de la comarca. 

Jordi Reyes, directiu de comunicació UE Olot:

“Des del 2011 que col·laborem amb Càritas i és un plaer poder presentar un partit on tota la recaptació anirà per ells. Hem d’agrair al FC Barcelona que ens ha brindat l’oportunitat que vingui el seu filial a l’Estadi. Tot està alineat per a que hi hagi una bona entrada”

“Des del 2018 hem mantingut els mateixos preus, el que ens interessa és que hi hagi una gran assistència per una finalitat solidària com aquesta. Animem als socis, als aficionats al futbol i a tothom qui tingui la mínima intenció d’ajudar per aquesta causa i passi un matí de futbol i solidaritat a l’Estadi”. 

Carles Oller, president Càritas Garrotxa

“Felicitem a l’Olot i a la seva junta per aquesta opció social que han pres. Ja és una idea consolidada, una actitud mantinguda i ferma, una manera de ser que es demostra amb aquests anys consecutius de suport a Càritas”

“Aquest partit n’és una mostra més. Sou un exemple de club perquè aneu molt més enllà del que és la pilota. Heu assumit aquest rol amb una dignitat admirable”

“Donar-vos les gràcies en nom dels 150 voluntaris que treballen a Càritas. El vostre suport ens encoratja i avala tot aquest treball”.

Joan Agustí, president UE Olot:

“Estem molt contents de donar suport a les entitats socials. Continuem estant al costat al costat de Càritas Garrotxa i tots els nostres equips porten el nom d’aquesta entitat a la samarreta”

“Ho fem molt a gust, ens agrada col·laborar i posar el nostre petit granet de sorra per a que a Olot, la Garrotxa i Catalunya sigui cada dia una mica millor”

“Donar les gràcies al Barça Atlètic per venir a jugar i també a l’Aitana Bonmatí, la millor jugadora del món, que ens ha signat una samarreta que sortejarem aquest dissabte”

“Felicitar als socis, col·laboradors i anunciants de la UE Olot que també són protagonistes d’aquesta labor social que fem”.